iPhone 6 iPhone 6S Garanti Değişim Problemi
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S Garanti Değişim Problemi
-
25-09-2022, 23:56:14Arkadaşlar merhaba, Cihaz gunde 2-3 defa "telefon calıyor ancak ekran gelmiyor.." hatası veriyor. Bunun yanında yine her zaman olmamakla birlikte gunde 2-3 defa "uyut/uyandır tuşu ve ana ekran tuşuna basmama rağmen ekran gelmiyor - 3-5 saniye sonra geliyor" hatası alıyor idim. Bugun Kayseri Pupa Servisine goturdum. Cihaz 12 gunluk Turkcell'den faturaya ek aldım. Pupa'da ilgili kişi cihaz icin değişim hakkım olduğunu ancak donanımsal sorun varsa sadece servis raporu vereceğini, değişimin ancak Turkcell tarafından yapılacağını belirtti. Yani pupa tarafından değişim yapılamaz dedi.. Lafının sonuna da "Turkcell genelde cihazları değişmiyor" sozunu ekledi. Cihazı teslim ettim, eğer yazılımsal bir sorun var ise yapılmasını istedim. Donanımsal bir sorun varsa Turkcell'e teslim etmem icin bana servis raporu vereceklerini belirttiler. Bu konu hakkında yasal haklarım nedir? Apple neden malının arkasında durmuyor.. 12 gunluk cihaz icin neden boyle bir durum soz konusu, Turkcell neden telefon değişmiyor, onuda gectim koskoca Apple neden cihazı değişmiyor?