Benimde ailemin başına bir olay geldi kızlar sizden kardeşim adına bol dua almak istiyorum

Kardeşim şu an benden iki yaş kucuk 6 aylık iken ateşlendi tabi bayram uzeri o donem doktorlar fazla yokmuş hastanede coğunluk asistan varmış. Kardeşime menenjit diyip o tedaviyi uygulamışlar belinden su da alınmış. Annem anlatır hic bir yerinde boşluk yokmuş başının her yerine bir şeyler takmışlar ama vucudunun her yerine tabi başınada oyle. Sonra doktorlar gelmiş annem o ara lavabodaymış konuşmaları duymuş asistanlara kızmış doktarlar bu cocuk menenjit değil bu tedaviyi nasıl uyguladınız diye annem yıkılmış ama sonradan dosyasına o doktorda asistanların geleceği yanmasın diye menenjit demiş . Şu an spastik engelli hani zeka seviyesi de yaşı değil ve hayalleri var okumak istiyor universite okuyup kendince devlette hacker olucam diye kendince hayaller kuruyor kendince her gun abdest aldırıp namaz kılıp dualar ediyor. İki sene oncede okuma yaparken sayfaları yakınlaştırdığını farkettik doktora goturmuşler ben yurttaydım o zaman doktor goz damarları kurumuş yakında gozleri gormemeye başlar demişler tabi annemi arayınca duydum ağlıyormuş hep sonra başka hastanelere goturduler doktor ozel bir gozluk camı yazmış iceriğinde gozune gore uygun maddelerden oluşan bunu yaptırırsanız boyle kalır ilerlemez dediler. Her gece uyurken odasından gulme sesleri geliyor dinliyoruz hayaller kuruyor tabi. Bazen ben cennette yuruyeceğim dimi anne, ya da anne ablam ile kardeşim x evlenince ben seninle babama bakıcam sana villa alıcam kopek alıcam kendime diye bir suru şey soyluyor umarım her şey gonlunce olur seni cok seviyorum ablacım senin gibi tatlı yakışıklı bir kardeşim olduğu icin gurur duyuyorum