Merhaba, 15 tatil icin annemlerin yanına geldim zaten senede 1 defa gelip 1 hafta kalıp gidiyorum. Kadın aşırı sorunlu, surekli ses yapıyor ama bilerek gecenin ikisi ucunde camaşır yıkıyor, eşyaları atıyor ses yapsın diye, eşiyle bağıra bağıra kavga ediyor. Her geldiğimde onların iğrenc kufurlu kavgalarını dinliyorum, adam aldatıyo falan kapıda surekli ya polis ya ambulans. Ev biraz ince kağıt gibi konuşma sesleri biraz hareretli olsa duyuluyor. Kadında gece sabaha kadar telefonda ya da canlı bağıra bağıra kavga ediyo ve cok rahat duyuluyo. Biz cıkıp bir şey demiyoruz. Annem ses konusunda nazikce komşucum hani rahatsız oluyoruz biraz dikkat etseniz demiş, bağırmış cağırmış o gun daha beterini yapmış. Bizimkiler ya da başka komşular azıcık ses yapsa direk şikayete kapıya geliyorlar ya da pat pat vuruyor. Bir keresinde gece babam dayanamamış ( 63 yaşında, kanser tedavisi gordu bu surecte) sussun diye yukarıya bağırmış kadın eline bir eşya alıp daha beter karşılık vermiş.
Dun benim cocuk ve yeğenler koridorda azıcık koştu diye pat pat vurdu yine aşırı sinirim bozuldu. Kadın sorunlu, bizimkiler hasta ve yaşlı. Ben başka şehirde yaşıyorum. Cok uzuluyorum bizimkilere, geceleri uyuyamıyorlar. Kadın da gece uyumuyo resmen sabaha kadar iş yapıyor. Oyle laftan sozden anlamaz, polisten zaten korkmaz kendi kocasını bıcakla kovalamış kapının onunde, surekli polislikler. Apartmandaki herkes rahatsız ama kimse bir şey yapmıyor, herkes korkuyor. apartman birlik olmaz, o kesin. Ne yapılabilir bilmiyorum. Fikri olan var mı?
dipnot:evi satıp, başka yere taşınmak icin maddi olanak yok ancak dua ediyoruz birşey olsa da onlar gitse diye. Geldiği yerdekiler de cok cekmiş, muhtemelen şimdi onlar duşunsun diye sevinmişlerdir bunlar buraya taşınırken

Edit: az once kendi cocuğuna (1yaşında) cok kotu bağırıyordu, cok ağladı yavrucak yazık kıyamadım. Annem de zamanında bi gebermedin diye bağırdığını duymuş ama seviyormuşta ara ara.