Kızlar boyle bir aileyle anlaşılır mı soyleyin bana
Kv hastalanmış dr a getirmiş kaynım dun, koyde oturuyorlar normalde.
Eşim de beni arıyor, annem hastalanmış bu akşam koye gidip annemi gorucem dedi, ben de geleyim dedim, annesi de gecen gun ben ağır grip gecirirken geldi, oturdular gittiler bu arada. Biz de aynısını yapıcaktık. Eşimle konuşup kapadık telefonu. Biraz sonra eşim arıyor acaba annem uyur mu ki iki gece hic uyumamış bu gece erteleyelim ıstersen dedi. Ki hic inandırıcı deil bana gore. Cunku eşimin annesi asla onceden haber vermeden birini kabul etmez. Ama kendisi cat kapi gelir, hasta olduğu icin evi dağınık diye beni istemeyeceğini duşundum. Eşim yok oyle bisey dese de annesinin ona soylettirdigini duşunuyorum. Akşam geldi eşim. Zaten annem yarın buraya gelicekmis dedi kaynımın evine. Yarın akşam gidelim dedi. Sırf ben istiyorum diye annesi evi dağınık ya da musait deil diye istemediler bizi. Ve ertelediler.
Ama surekli gelmiyorsunuz diye kızarlar. Gidecek oluyoruz herdefasinda aynı şey.
Bu akşam kaynımı aradı esim geliyoruz diye. Kaynım annem gelmedi dedi, eşim de hani getircektiniz ya dedi. Gelmek istemedi dedi. Cunku kaynımın evi de dağınık olduğu icin bu kez de o istemedi gitmemizi.
Ben de eşime bi yandan tamam gitmeyelim dedim. Bu kadar ısrar etme. Eşim de annesini merak ediyor.
Babasını aradı konuştular madem gelmediniz biz geliyoruz dedi. Arkadan kv ev cok dağınık baska zaman dedi
Eşim de o sizin gelininiz niye boyle yapiyosunuz deyince babasıyla ufak caplı catıştılar. Biz geliyoruz dedi, ve şuan ben gitmek istemiyorum, benim hattım icin geleceksin konuşacağım onlarla diyor. Ve ben hamileyim, moralim cok bozuldu. Istenmedigimiz bir yere niye gidelim diyorum, eşim kabul etmiyor. Iyice sinirlerim bozuldu, boyle bir aileye ben nasıl yakın olabilirim arkadaşlar? Sirf Ben gelicem diye oğlunun onu merak etmesini dahi anlayamayan bir kadın !!
Siz soyleyin napardiniz bu durumda?