Selamun Aleykum Hanımlar ...
Konuya Nasıl giriş yapacagımı bilemiyorum fakat kendimi İfade edebildiğim kadar Yazmak istiyorum Eğer sizi sıkmış olursamda Affola ..
23yaşındayım Daha 7aylık evliyim hatta evliydim Birbirimizi severek evlendik toplamda 6-7 yıldır tanıyorum cok fedakarlıklar yaptım universiteyi dahi bıraktım cok emek verdim ceyizimi bile ne zorluklarla yapmıştık ...(konuya geciyorum)
yaklaşık 1ay olmuştur Eşim denen Musveddeyle tartıştıktan sonra baba evime gitmek zorunda kaldım iletişimimiz tamamen kopmuştu .Normal bi tartışma olmadıgı icin zaten kesin boşanırız gozuyle bakıyordum .Olayı tamamen anlatırsam cok uzun olucak oyuzden kısa tutucam . Bana eltim icin eşyalarını al nereye gidersen git hatta git paralı o*u*p*u... Yap dedi bana bu kufurleri sarfeden bi insanla zaten birdaha bir araya asla gelemezdim ..
iki gun once yeni numarama ulaşmış Ağzından sanki bal damlıyordu ozur diledi sinirimden soyledim affet beni gel dedi, ben asla dedim ama bi yandanda gitmek istiyordum cunku cok emek vermiştik yuvam yıkılsın istemiyordum bir şans vermek istedim .Dun sabah gittim Mutluydum , cok umutluydum...
Beni cok guzel karşıladı, oturduk konuştuk sonra bi anda sorular sormaya başladı bana yapılan haksızlıklardan bahsedince Eliyle yuzume vurdu o sırada tv acıktı tvde bi kadını gosterip bir şuna bak birde kendine bak sen kadınmısın Ki Goguslerin bile yok gibisinden hakaretler etmeye başladı niye evlendin niye dokundun dedim .Seni ihtiyacım icin kullandim Ben erkegim herkesin zevki farklıdır aynadan kendine bakda halini gor dedi ne var halimde doğru konuş hattini bil dedim duzgun biyerin yokki git silikon taktır goguslerinde şoyle boyle dedi bedenimi Aşşagılamaya başladı .Dayanamadım hıckıra hıckıra ağladım .ev dublex yatak odasından gizli bir kapı var ust katta banyo ya cıkıyor bende koştum sakın gelme kendimi Asıcam dedim kendimi kontrol edemedim cunku.. (o an kim olsa sakin kalmakta zorlanırdı )
banyoya cıktıgım gibi koştu geldi boğazımdan tutup duvara fırlattı kolumu kırar gibi yaptı sonra boğazıma yapıştı boğuluyordum, bırak dedim .Merdivenlerden aşagı suruklemeye başladı ağlıyordum bırak gelmiycem dedim dinlemedi oturdum ağlamaya devam ettim kolumdan tuttugu gibi aşagı suruklemeye başladı odaya goturup yataga fırlattıktan sonra yine darp etmeye başladı bırak Anneme gidicem dedim yalvardım bırakmadı ben savunmasızdım gucum yetmedi zorla dokunmaya başladı istemiyorum dedikce uzerime geldi ağladım bırak dedim dinlemedi ..
zorla dokundu tecavuz etti ve darp etti ..
şikayetci oldum darp izleri yok olmadan hemen rapor aldım Maddi manevi surunsun diye butun delillerimi mahkemeye sunucam ve hakkımı savunucam iyi bir avukatla yarın goruşucez ve bana yaptıklarından dolayı ceksin istiyorum ..(Allahın izniyle cekecek zaten )
haketmediğim muameleye mi yanayım Anneme babamı yanayım yıllarımamı yanayım okulu bırakıp kendimi feda ettiğimemi şuan psikolojik olarak cokmuş durumdayım kendimi cokda ifade edememiş olabilirim cunku hala şokdayım Bdv'de konu acmıyacaktım ama dualarınıza talib olmak icin yazmak istedim sizden tek istediğim bana dua edin duanızı esirgemeyin yeterli ..
Duasını esirgemeyip yanımda olan, destek olan kardeşlerimede Cok teşekkur ediyorum Rabbim hepinizden Razı ola ..