Merhaba kızlar. Konuyu arkadaşım icin acıyorum rica etti.
Arkadaşım yeni boşandı. Kocasıyla cok sorunları olmuştu basta aldatma bircok kişiyle ve adam ailesinin yanında asagilayip şiddet uyguluyordu. Evle hic ilgilenmiyor ve 2 yildrda yatakları ayirmislardi .derken bu ocak ortasında boşandılar...
bugun arkadaşım bizde ve boyle bir platformdam bahsedince konu acar mısın bana dedi.
Eski kocası belli bir yere gelmiş okumuş sozde kulturlu deneblir. Bu adamında bir arkadaşı varmis. Arkadaşım şuan bu adamdan hoşlanıyor.
Eski kocasının bu adamla arkadaşlığı kalmamış araya mesafeler yıllar girdiği icin... Arkadaşım daha evliyken bu adamı instagramdan eklemiş.bikac defa yazismislar nasilsin iyi misinden ote gitmemiş.
sonra arkadaşım adamın telefon numarasını istemiş. O da verim ama eşininde haberi olsun yanlış anlaşılmasın demiş...Arkadaşım toparlamak icin zaten onun haberi var allah allah arkadaşız niye boyle birşey dedin ki demiş.neyse kalsin verme demis...
sonra adamda ya ne bilim yanlış anlaşılır falan kusura bakma demiş. Aradan aylar gecmiş arkadaşım adama telefon numarasını atmis ınstgramdan sonra whatsaptan adam yazmış naber falan yine.o gun yazistiklari gun arkadaşım demişki cocuğa yanlız ben sana demiştim ya eşimin haberi var diye.o doğru değildi demiş.istersen numaranı silebilirim demiş.
Cocukta (doğru olan bu silmelisin bence.yazmis)arkadaşımda haklisin siliyorum yazmış.cocuk tamamdir yazip gulucuk atmis.
bunun ustune arkadaşım bunun hem numarasını hemde ınstagram hesabini silmis. Pişman olup 2 3 gun sonra tekrar istek atmis benim arkadaş.cocuk kabul etmemiş.bunu. ustune arkadaşım bu cocuğu engellemiş.1 yıl engel li durmuş.
3 gun oncede tekrar istek atmis benim arkadaş cocuk kabul etmiş. Karşılıklı takiplesmisler.cocukla dm den yazismislar. Nasılsın iyi misinden oteye gitmeyen yazışma imiş yine .cocuk ayrıldıklarını bilmiyor. Şimdi kızabilirsiniz bende kızdım arkadaşıma.
Ama gerekcesi şu. Esim beni aldatti bir nevi intikam almak istedim ama aşık oldum duşune duşune diyor.bu cocugun diyor benden hoşlanma ihtimali var mi diye soruyor.
Cani cok sıkkın kafayı takmis