Merhaba Kk ailesi. Uzun zamandır yazmıyordum. Yaşadığım bu durum sonrası tekrar aranızdayım.
Dile kolay 17 senelik bir arkadaşlığımız dostluğumuz vardı bugune kadar hicbir şekilde gerilmedik bile. Her konuda hep birbirimize destek olduk birbirimizi hep anladık ya da ben oyle olduğunu duşunuyordum.
Kendisiyle yaklaşık 9 senedir ayrı illerde yaşıyoruz. Son 7-8 aydır Ne zaman arasam hemen her aramam cevapsız kalıyordu. Ya kuru bir mesaj atıyor daha sonra arayacağını soyluyordu ya da gunlerce aramıyordu. Son bir iki aydır hicbir şekilde acmamaya ve geri donmemeye başladı ben de mesaj atıyordum canım bir problem mi var neden aramıyorsun geri donuş yapmıyorsun diye hep işi gucu hayata dair hepimizin yaşayabileceği turden sıkıntıları bahane ediyordu fakat bu durum benim canımı ciddi anlamda sıkmaya başlamıştı. En sonunda bugun ona mesaj attım ve dostluğumuzu bitirme kararı aldığımı bunun sebebi olarak kendisinin samimiyetsiz davranışlarını ve iletişimi koparmaya calışmasını gosterdim fakat o beni sucladı bu şekilde direk bir mesaj attığım icin Fakat gercekten Kendimi onun peşinde koşan fino kopeği gibi hissetmeye başlamıştım artık yani bir insan neden dostum dediği bir insanın telefonlarını yanıtlamaz yada geri donuş yapmaz ki? Bir değil iki değil defalarca kere aylarca neredeyse yıl olmuş Ne yapmamı bekliyordun acaba ben mi yanlış mı duşunuyorum? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu arada belirtmem gereken onemli bir şey var. Gectiğimiz yaz bu arkadaşım yaşadığım şehirde bir muzisyenle birkac defa yatak ilişkisi yaşadı fakat bu muzisyen beni instagramdan bulup mesajlar attı kendisine sert bir dille yanıt verip arkadaşıma da durumu soyledim. Fakat arkadaşıma da beni sormuş dolayısıyla bu durumdan kaynaklı olabileceğini duşunuyorum.