Arkadaşlar nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Evliliğimde o kadar cok problem var ki. Mutsuzum .Eşimin beni sevmediğini duşunuyorum. 1 yıl oldu evleneli. Her problemde ,kucuk sıkıntılarda,işine gelmeyince boşanmaktan bahseden bi insan.E bu kadar basitse niye evlendin diyorum,seninle ilgili değil benim yapım boyle ben sorunla problemle uğraşamam diyor.Bana evlendiğimizden beri soylediği bişey var dış gorunuşun icin değil,huyun suyun iyi diye seninle evlendim. Ben kendimi gayet guzel buluyrm. 1.70 boyundayım . 51 kiloydum hamilelik oncesi şu an 56.Kendimi ovmek icin soylemiyorum etrafımda da beğenilen bir insanım. Fakat kendisi daha uzun boylu,balık etli,beyaz tenli insanlardan hoşlanıyormuş. Yani konusmalarindan anlaşılıyor.Benim boyum belli uzatamam ,balık etli de değilim beyaz tenlide. E evlenirken de kılık falan değiştirmedim.Sevilmemek zoruma gidiyor .Cok kotu bi insan diyemem .Hastalanırım yemeğimi yapar,hamileyim ev işlerine yardım eder .Ama iki ozelliği ikiyse,geriye kalanlar hep kotu. Kendisi dikkat ceken bi insan .Ben de dış gorunuşe cok onem veren biriydim. Cok aşık olduğum icin yanlışlarını gore gore evlendim . Tabi evlenince kotu huyları daha da kotu oldu. Onun dışında ailesine bağlılık problemi de bir dert zaten .Daha once konu da acmıştım . Bisey alıyoruz giyiyorum memleketine gidiyoruz diyelim git anneme goster beğenmiş mi diyor .E tamam da adam sen beğendiysen guzeldir kocam sensin. Annen beğense ne beğenmese ne. Surekli boyle . Sac boyatirim onay ister,kıyafet alırız onay ister .Hep ailesinden tabi .Bir kere de kendi kendisi bir şeye guzel demiyor. Insanın bir fikri zikri olmaz mi ya.Ailesinden uzakta yaşıyoruz. Başımın etini yiyor tayin tayin diye .Benim isimden dolayı gidemiyoruz. Er ya da gec bir yolunu bulup gidecm diyor .Mutlu ciftlere ,karısına sayğı gosteren kadın olarak değer veren insanlara imrenerek bakıyorum .Coğunlukla susarım ama bazen sabrım taşıyor. Imrendigin insanları ornek gosteriyorum. Biliyrm yanlış ama onun yuzunden yapyrm bunu .Bu sefer de benim boyle olduğunu biliyordun,o zaman evlenmeseydin,ya da hamile olmadan once yapamıyorum bitirelim deseydin diyor .Bu zamanin kizlari bana gore degil,her zaman soyluyorum soyliycem de evlendiğime bin pişmanım diyor .Bunları hak edecek insan değilim bunu da biliyorum. Bazen duşunuyorum acaba dış gorunuş olarak tam istediği gibi bi insan olsam ,kadın olarak bir değer gorecek miydim bu evlilikte. Cok uzun oldu k.bakmayın. Icimi dokmek istedim .Lutfen boşan diyecekler ya da kırıcı yorum yapacaklar yazmasın. Benim yaşadığımı yaşayan,benim durumum da olanlar varsa onlar yorum yapsın.