ozur dilerim bunu yazdığıma ama birine sormam gerekiyordu

ben ağustosun 23 unde arkadşımla surtunmesiz ilişki yaşadım fakat hicbirşey olmadığını soyledi arkadaşım.sonra ertesi gun adet oldum.beklediğim tarihten 5-6 gun gecmişti adet tarihim.cok sıkıntılı bi donem gecirdim ve o yzdn gecikti.sonra ayın 26 sında tam ilişki denmesede o bolgeme hic glmedi cunku gene malesef beraber olduk

yani adetimin 3. gununde.daha sonra bikac saat icinde norlevo ictim.sonra adetim bi gun daha surdu sonra kahverengi renkte oldu.norlevo ictikten 5 gun sonra cok koyu kahve tonunda kahverengi kanamam oldu ve ağrım oldu.buda 5-6 gun surdu sonra sarı akıntı şeklinde akıntım var şimdi.hatta bi gun kalktığımda kilotum ıslanmıştı sonra azaldı.3-4 gun sonra bugun gene sarı akıntım oldu dunde maydonoz suyu icmiştim.hala norlevonun etkisi mi devam ediyor.hic anlam veremiyorum olanlara.hamile olma ihtimalim var mı? ne yapmam lazım? bu ayın 24 unde hastalanmam gerekiyor cunku gecen ay oyle olmuştum.ne zaman idrar testi yapsam doğru sonuc cıkar luutfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim yoksa

(