Merhabalar, yıllardır iyi bir isim olsun diye calistim cabaladim. Okudun da ne oldu, kac yıldır issizsin diyen tipler mi dersin, iyi bir isi olunca benimle gorusmeyen arkadas mi dersin, memur olmazsan evlenemeyiz diyen sevgili mi dersin hepsini gordum. Daha bircok uzuntu atlattım tek basima kimseye icimi dokmeden.Sirtimda sinav stresinden yaralar cıktı. Hepsi cok şukur geride kaldi. Iyi bir isim oldu ☺ Ama bir sorunum var. Dersaneden bir kiz arkadasim dersane ogretmeninden hoslaniyordu ve kim ona soru sorsa yardim istese derslerle ilgili, onlara duşman oluyordu. 10 tane falan cozemedigim soru vardi. Hocadan rica ettim hocam anlatir misiniz diye. Tamam dedi. Hocayi kiskanmis yine beni tersledi , adeta dusman oldu birden. Kendisine hep yardimci oldum. Hic bir kotulugumu gormedi. Ben o kursa para oduyorum sonucta soru sormam lazim. Ama hanımefendi ne kadar arkadaşım varsa hepsini benden uzaklastirmaya ,beni tek birakmaya calisti. Birkac arkadasimi benden uzaklastirdi. Arkamdan diger kizlara, onunla konusmayin diyorlarmış. Kizlar şaşırmış gelip bana dediler. Hocaya kimse yaklasamiyor bu kizin serrinden. Hocanin yanindan ayrilmiyor hoca da ondan uzak durmaya calisiyor falan.Surekli soru soran diger kiza dusman olmus. Ben de cok uzuldum mesaj yazdim anlar diye, bana neden boyle davraniyorsun, benimle neden konusmasini istemiyorsun insanlarin diye. Bana " adini anmiyoruz cicim, ne hallere duşmuşsun, hadi canim kizim yuru " yazmis cevap bu sekilde. Sanki bir sey yapmisim ortada bir sey varmis gibi yazdigi cevaba bakin.
Simdi bu kisiyle ayni yerde calisacagiz buyuk ihtimal. Yine benimle ugrasacak diye dusunuyorum. Kendini merkez sanan biri, herkes onu el ustunde tutmali diye dusunen biri. O kadar tiksiniyorum ki yaptiklarindan o kizin. Tam huzuru buldum derken yine karsima cikti. Umursamam tabi ama yeni tanisacagim insanları etkiler cok tehlikeli birisi. Mesela usenmez hic plan yapip uzerine dolaplar cevirir. Bana vereceginiz tavsiyelere ihtiyacim var.