*Zeytin yağı zeytinden yapıLıyorsa..bebek yağı .??aman Allahım!!
*Onceden Facebook yoktu. Hep tarlaydı buralar .. Ortasından yol gecerdi ♥
*Aşk mı? Para mı?Aşkolsun tabi ki Para
*Matematik'te kumeler konusu hep romantik gelmiştir bana. kesişmeler olsun,birleşmeler olsun ; boy boy alt kumeler falan ♥
*"Ayak serce parmagımı bi yere carptgmda hayatın cok kısa oldugunu ve barıs icinde yasanması gerektıgini fark edip aglıyorum."
*Gozlerime cizdim seni acmaya korkuyorum...Cunku alay ederler...Anaaa mala bak gozlerine okuz cizmiş derler...Ondan yani =))
*Milli Piyango bana vursa ben de ona vururum.Ağzını burnunu kırarım.Elimiz armut mu topluyo
*Yıllardır aranan Da Vinci şifresinin 123456 olduğu ortaya cıktı.. (:
*İslamiyeti kabul etmiş ilk Turk boyu........ 'dır şeklindeki boşluk doldurma sorusuna "1.66" yazdım , pişman değilim
*Monitorumde oturma eylemi yapan sivriğisineğin eylemi kanlı bitti.
*Etrafında on tane Rus kız, cebinde tonla para, şan şohret.. Hayat Serdar Ortac'ı yoruyorsa biz napak kanka olek mi ?
*Bαzen durup durup onu duşunuyorum. Bαzen de dokuzu. Bαzen sekizi yediyi derken beyin bedαvα
*"Somon balıkları uremek icin 100 km yol katediyolarmış" diye bilgi edindim, bu yaşıma geldim boyle abazalık gormedim.
*Sevgilim olursa her ay donumumuzde bir tane ayı alıcam. Bu birinci ayımız, bu ikinci ayımız diye hatırası olsun ♥
*bazen diyorum alıp başımı gideyim buralardan, sonra diyorum ulan gerizkalı zaten başını almadan nereye gideceksin.

*Kaldırımdaki su birikintisinden koşarak gecip camı acık jipli zengin picine su sıcrattım. İntikamımızı aldım.
*- Seni Seviyorum
+ Valla ne yalan soyliyim bende kendimi severim. İyi insanımdır. Guzel secim .
*Kız kulesi m.o 2475 yılında Atina kralı tarafından İstanbul'da gecen dizilerin sahne gecişlerinde kullanılmak uzere yaptırıldı.
*X'in yıllardır sosyalleşememesinin tek sebebi matematikcilerdir. - Hocam x'i napcaz? - Yalnız bırak o adiyi...
*Dunyaya bir daha gelseydim cok sıkılırdım. İnsan başka yerler de gormek istiyor.
*Konuştuğu erkeğe "artık bu ilişkinin adını koyalım" diyen kıza yaklaşıp "Tarık koyun lan ilişkinin adını, dedemin adı" dedim
*Hayatındaki insanlara cok değer verirsen giderler. Vermezsende giderler. Yani insanlar gider. Cok uğraşma.
*Babam odamın kapısına not yapıştırmış; "odanda bir yere 100tl bıraktım. Odanı topla ve bul"
*Bundan sonra adimi kalbine degil avcuna yaz baktikca yalarsin
*- Hαyαttα 3 şey geri geLmez . 1- Gecen zαmαn . 2- SoyLenen soz . 3- Ben =D
*Dun gece bir melek gonderdim uyurken seni ızlemesı icin cabuk dondu, ne oldu dedim korktum lan oyle tipmi olur dedi ♥
*Bir kadın susuyorsa .Su verin abi sevaptır ♥
*Şeytan diyorki sat evi, arabayı..yerleş deniz kenarına yaşa kendince amaOnce evle araba almak lazım tabi.............
*Hayatımda en cok da, inekden sut sağmayı bulan adamın,bulmadan once inekle ne yapmaya calıştığını merak etmişimdir.
*DuzenLi ßi iLişki iStiyoRum..!Sabah 8 akşam 5 ,cumartesi yarım qun ,pazar tatiLLL ♥
*Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "utanmıyor musun lan milletin ekmeğiyle oynamaya" dedim..!Dayağı kurekle yedim..!
*Ağlamayana meme vermezler' sozunu duyduğumdan beri ağlıyorum, biride gelip demedi ki; al aga bu memeleri hakettin.
*Bugun diş doktoruna gittim kocası da ordaydı."karınızın hastasıyım"dedim birbirimize girdik. Anlamadı, anlayamadı beni
*İyilik yaptıktan sonra sağ omuzumdaki meleğe donup 'yaz bunu guzel iyilikti' diyesim geliyor zaağar.
*Kucukken bi kere, televizyona cıkmıştım, devrilmişti az daha geberiyodum. Şohreti napcam lan diyip misket oynamaya gitmiştim. Nerede o cocukluk gunleri.
*dun barmene fal baktırdım uc dubleden sonra herşey cok guzel olacak dedi
*Yakın arkadaşım "abi seviyorsan git acıl bence" dedi bende kızın karşısına gecip soyundum; bence cok etkilendi yoksa niye ağlayarak koşsun. ♥
*Ah Google, sorun cıkarmak isteyen sevgili gibisin. Onu mu demek istedin, bunu mu demek istedin. Ne bu alınganlık.
*Ya o değilde niye hem ajdar hem bulent ersoy hemde ısmail yk turkiye toprakları uzerinde yaşıyor nerde insan hakları nerde eşitlik
*Hayatımda hic baba parası yemedim.Anne parasıda yemedim,daha doğrusu para yemedim.Cunku para yenirmi lan mal
*Şarkıcı Pitbull benim arkadaşım olsaydı,eve gec kaldığımda annem;"Akşama kadar itle kopekle geziyo,adam olmaz bu cocuk!" derdi.
*Helikopter boceği olmak da zor. Helikopterin icadından once ne olduğun belirsiz, adın yok sanın yok, hişt pişt diye cağırıyolar.
*Ne kadar guzel olursan ol sevgili sabah uyandıgmda aklıma ilk gelen şey hep cişim oluyor
*Aslında 7 cucelerin durumu pamuk prenses'ten daha kotu.Doğur doğur ozurlu diye ormana at.Ne bicim ana babalar var
*Efendi olacaksın.Efendilik her zaman iyi prim yapar.Bak Yuzuklerin Efendisine nasıl gişe yaptı.Olay yuzukte mi? -Hayır, efendilikte
*Ayrılıklarda "sen benden daha iyilerine layıksın" cumlesini duya duya, Adriana Lima'nın surlarına dayandım. Hadi hayırlısı.
*Acaba bulent ersoyda bir arkadaşına kız olsam ilk sana verirdim demişmidir dediyse ztn arkadaşı ulkeyi coktan terk etmiştir bence bu benim fikrim )
* Herkes farklı bir pencereden bakar hayata, buna saygım var. Ama bazı insanların camını, cercevesini indiresim de var.
*Biz dosyayı kaydederken "asdadasdds" diye kaydederdik. Şimdikiler oyle guluyor ne ilginc.
*Cekici olan turk kızlarına sesleniyorum. Bırakın o cekici, bi sakatlık cıkmasın
*Yeniceri olsam ordu "Allah Allah Allah Allah" diye hucum ederken dayanamayıp "bu naaaasıl sevmek?" diye bağırırdım. iyi ki değilmişimm
*Baktın oLmuyor bakma o zaman .
*Otobuste tek boş yer kızın yanıysa ,gdip oturmam.Niye oturmadı ki yanıma şmdi diye uzunn uzunn duşunmeye sevkeder , pskolojisini bozarım ♥ ♥ ♥

Ve Bir Kac Soru..

Yuzmek zayıflatıyorsa balinalar neyi yanlış yapıyorlar?
Super yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde nicin icinde bulunduğu tupun ic cidarlarını yapıştırmamaktadır?
Nicin yanlış cevrilen telefon numarası hicbir zaman meşgul calmaz?
Nicin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?
Eğer bugun hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kac derece olacaktır?
Nicin "tek heceli" kelimesi diyebilmek icin dort hece kullanmaktayız?
Neden insanlar gokyuzunde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yuzeyi elleriyle yoklarlar?
Nicin limonlu gazozların icerisinde bir suru suni tatlandırıci varken bulaşık deterjanında gercek limon suyu kullanılmaktadır?
Işık 300.000 km/sn hızla yayıldığına gore karanlık hangi hızla cokmektedir?
Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
Nicin fare kokulu kedi maması yok?
Teflona hicbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
Nicin ucaklarda paraşut yerine can yeleği vardır?
Eğer ucağın karakutusu kaza anında parcalanmıyorsa neden butun ucak bu kutunun uretildiği maddeden yapılmamaktadır?
Bunların tamamını akılcı bir şekilde cevaplayabilen kac deli vardır?

Gulduyseniz Ufak Tefek Rap İyi Olur
[/B]

Calıntıdır