Son durum 35. Sayfada
Evet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gun once eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasor gordum ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte goğus dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yuzu cekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan butun WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin icinde yollandı bilemiyorum. Ustelik daha once de bu kadının iki fotoğrafını gormuştum eşimin telefonunda sorduğumda cok dekolteli giyindiği icin eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu soylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hicbir şey soylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim duşuncelere ihtiyacım var yoksa gidip dumduz sayıp sovesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ekleme:Arkadaşlar kadının attığını sanmıyorum cunku oyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim cunku daha bir hafta once eşimin telefonu tum gun bendeydi benim teli tamire goturmuştu. Ve bu bahsettiğim arkadaşından surekli başkan nasılsın way buyuk başkan cevap vermiyorsun VS sacma sacma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hicbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene oncede başka bir genc kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya uniden tanıdığımız Bi kız bugun gordum de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gosterince eşimle goruşmediklerini sanıyordum ama hala goruşuyorlarmış