Anlatmaya utaniyorum bu yuzden kimseyede anlayamadım eşim 30 ben 22yasindayim 4 yıllık evliyiz esimden simdiye kadar sozlu veya fiziki şiddet gormedim ve bu 30 yaşındaki adam dun sacma sapan cocuk gibi davrandı konuya geciyim.
Dun akşam otuyorduk eşim de kızımız la oynuyordu ve kızımızı sozlu olarak kizdirmaya başladı bunu genelde yapar ne cevap vericek tepkisi ne olucak diye kızım bana cok duşkundur eşim de annen seni sevmiyor filan dedi kızım da sinirlendi Hayır seviyor dedi eşim bunun uzerine benden kizimiza seni sevmiyorum dememi istedi ne yapacağını merak ediyormuş bende Hayır demeyeceğim kucucuk cocuk gercekmi saka mi nerden bilsin uzulur dedim bu sefer benle inatlasti soyluycen die ben soylemeyince de eliyle ensemden yakamdan filan tutu ne olduğunu bende anlamadım sonra bna gavat dedi ve bıraktı şok oldum. Ters tters baktım o anda kızım orda olmasaydi onu orda hirpalardim benim oyle baktığımı gorunce oyle bakar kalırsın iste dedi.O sinirle gavat sensin dengesiz dedim cocuguda aldım cıktım odadan dunden beri konuşmuyorum o da konusmuyor hem suclu hem guclu gun icinde 4-5kez arardi bugun hic aramadi bile ben mi abartiyorum koca adamın yaptığına bakın...