Klasik anlaşamayan eltiler profilinden uzaktık aslinda biz. Eşimin abisiyle eltim 11 yıldır evliler. Biz de eşimle 12 yıldır tanışıyoruz, 5 yıldır da evliyiz. Yani eltimi uzun zamandır tanıyorum ve ilk tanistigimizda cok tatlı biri olduğunu duşunmuştum. Kendisi benden 8 yaş buyuk, ikimiz de yoğun calışıyoruz ve eslerimizin de arasında cok sıkı bir bağ olmadığı icin pek goruşemiyoruz. Anca bayramda seyranda veya aileden birilerinim dogum gunu
Eltimin cocugu yok. Olmuyor mu vs hic konusu olmuyor aile icinde. Kvalidem basta olmak uzere herkes bu tur konularda hassas ailede. Bizim 1 yıl once bebeğimiz oldu. Eltim hamileliğimi oğrendiğinden beri resmen benden kacar oldu. Evet oncesinde de cok bir samimiyetimiz yoktu ama en azından dogum gunlerimizde arardık kutlardık birbirimizi. Iki doğum gunum gecti tik yok mesela. Veya kvalidem de bizim de olduğumuzu oğrendiğinde gelmiyor. Benim olduğum hic-bir organizasyona katılmiyor. Bebegim doğdu sadece 9 gunlukken eşiyle ve kvalidemle ziyarete geldiler onda da cok kisa oturdu neredeyse hic muhabbet etmedi. Hep benim sorularıma cvp verdi o kdr. Bir kez de bundan 4 5 ay sonra bayramda kvalidemin evinde bir araya geldik yarimsaat oturmadan bi yere gececeğiz deyip kalktilar. Surat hep beş karış.
eltim cocuk konusunda hassas olabilir, psikolojisi belki bazı şeyleri kaldırmıyor olabilir. Samimi olmak konusunda onu zorlayacak halim yok. Bebegimin mevlutune, dogum gunune vs hic-bir sey e davet edildiği halde gelmedi. Yalniz kaynım cocuklara cok duşkun ve surekli eşimi arayıp oğlumu kastederek x i cok ozledim foto at video at, bize getir deyip duruyor. E eşin fellik fellik kacıyor cağırınca gelmiyor denmiyor haliyle. En son kaynım gecen gece ickiliyken arayi p x de benim bi oglum.ama az goruyorum cok ozluyorum zaten benim cocuğum olmuyor niye sık goruşemiyoruz vs demiş eşime.
size sorum şu, kaynimi severim ve bu konuşmasi da icime oturdu acikcasi. Acaba bi h.sonu bize kahvaltiya mi cagirsak veya kvalidem de mi toplanmayı teklif etsek yeğenini gormesi icin? Yoksa eltim zaten istemiyor hic zorlamayayım mi goruşme konusunda? Ha diyeceksiniz belki sizden hoşlanmıyor cocukla alakasi yok. Ama bebegimdeb once hic kacma durumu yoktu davete de icabet eserlerdi. Nerdeyse 2 senedir bebekle beraber gorusemez olunca ister istemez boyle dusunuyorum. Yerimde olsanız su kahvalti teklifi konusunda ne yapardınız? Goruşmesek kaynım gene arayıp x i bize getirin demeye başlayacak
Guncelleme: eşimle abisi kahvalti organize ettiler. Kaynım yalnız geldi. Eltimin artik goruşmek istemediğini acıkca gormuş oldum herhangi bir soru işareti kalmadi benim icin. Uzak durmak istiyorsa kendi bilir