Başlık ozetliyor konuyu

2 yıl once 6 aylık bir ilişkim olmuştu. Ben tum samimiyetimle yaklaşmıştım bu arkadaşa ama o surekli kendini geri cekiyordu yok benim sorumlarım var yok aşamadıgım şeyler var bla bla. Neyse sonra ayrılmak istedi ayrıldık. Ayrılık suresince ara ara yokladı beni o donem seviyordum yada sevdiğimi duşunuyordum. Tekrar goruşmeye başladık. Sonucta yine olmadı. Bir yıla yakındır arkadaşca konuşuyorduk. Yani ara sıra işle alakalı vs beş dakikayı gecmeyen sohbetler ediyorduk.

İki aydır hic iletişimimiz olmadı. Dun bana mesaj attı. Arkadaş olarak konuştuğumuz gunlerdeki gibi sempatik bir giriş yapmış. Ben cevap vermedim. Cunku arkadaş olarak yazıyor olsa bile amacı bana kendini surekli hatırlatmaktı bence. Bende bu tuzaga duşuyordum. Cevap vermeyince herşey icin ozur dilerim yazmış. Bende umursamadığımı gostermek icin biz arkadaş değiliz gerekmedikce konuşmak istemiyorum işle alakalı bir durum olursa yazabilirsin yazdım. (İşle ilgili ortak durumlar oluyor). Seninle arkadaş olamamak Ne demek şimdi anlıyorum yazmış.

Bu tip erkekleri anlayamıyorum. Hicbir sorun engel yokken Sudan sebeplerle ayrılmıştı benden. Şimdi bu Ne perhiz bu Ne lahana turşusu yani?