Durum tam da başlıktaki gibi kızlar..
Bu kotu kalplilerin acık arayan zihniyetin beni bulmasından yıldım..
Olayı elimden geldiğince ozetleyeceğim bakalım becerebilirsem..
Şimdi kızlar 5,5 aylık meleğimde sut alerjisi cıktı cuma gunu ve doktor bize boyle bi durumda annenin senede iki kez ucer aylık refakatci raporu alma hakkı olduğunu soyledi. (Dikkat bilmeyen annelere duyurulur haklarımızı bilelim)
Biz tabi havalara uctuk cunku kredi odememiz var ikimiz de oğretmeniz ve ben aylıksız izne ayrılmak icin annemden borc aldım..
İslemleri falan yaptık raporu aldım bugun okula goturdum iste iznimi iptal edip raporu isletecem falan..Okuldakiler sever beni bebis de yanımdaydı sevdiler ettiler derken bi yandan da alerjisini soruyolar iste nedir falan diye anlatıyorum gecmis olsun dediler sag olsunlar..
Birden gecen sene gorevlendirme olup bu sene nasıl oldugunu anlayamadıgım bi sekilde kadrolu olan bi bayan arkadas şak diye "Etik noldu hocam rapor getirmişsiniz " dedi.. "Nasıl yani" dedim..
Gecen sene calısmadan para almak etik degil gerck olmayan rapor almayı dogru bulmuyorum falan demistim onu anlattı.. Aynı sey mi benim cocugum gercekten rahatsız ve boyle bi hakkım varmıs neden almayayım ki dedim bi sure tartısır gibi olduk .. Diger arkadaslar baska konulara gecince susuverdi ama anlayamadıgım insanlar bu kadar mı karartmıs yureklerini ya ben yalan sahte bi sey yapmadm ki nedir bu acık arama sevdası ..
Simdi arkadaslar biz salı gunu bi hocaya ev gormeye gidecegiz bu hoca da gelecek hic selam bile veresim yok napsam ya hu?