Merhaba kk ,saniyeler once uye oldum bu ilk uyeliğim ve biraz heyecanlıyım cok uzun yazmamaya calışacağım ,yorumlarını bekliyorum yorum yapmayan uyelerinde canı sağolsun okumaları yeter...
Eşimle 4 yıl once evlendim yaşlar 28-30 eşimle universiteden beri tanışırız bazı aile konularını biliyordum.Eşimle abisi o yıllar kusmuşlerdi evlendiğimiz zaman eltimi ilk orada gormuştum,sohbetim vs yok.Kayınvalidem hastalandı 2 hafta once hastaneye gittik apar topar koah teşhisi koydular.O gunden beri izin alıp kendi isteğimle kayınvalideme baktım evinde cok tatlı,hoş sohbetli birisidir.Bugun sabah kahvaltıda gecmiş olsuna gelenler vardı misafirler kahvaltı hazırlarken eltim geldi ama suratı asık hastaneye gelmemişti hic aramamışta neyse oturdu bebeğim 9 aylık ağlarken yeter artık sustur şu bebeği zır zır ağlamasın dedi ben ve misafirler tepki gosterince birden o cemkiren kadın diğer odaya gecerek kayınbiraderimi aramış ağlama ses tonuyla neymiş az cocuğu sustur musun demiş tum misafirler şahit bildiğiniz bağıra bağıra sustur şu bebeği dediğini ben daha fazla kalmak istemedim misafirlerle evden gittik kayınvalideme de ayıp oldu aslında hic sucu yok alakası bile yok galiba kayınbiraderim ona tokat atmış burdada mı ortalığı karıstırıyosun diye aslında uzuldum ama bugun kv kalıcaklar sizce kv oradan almalı mıyım ?cunku aşırı ilgisizler bunu bende gordum eşim annem onlardan bişey istemez dedi ama kv yaşlı 4 gun kalıcak eltim acaba iyi bakabilir mi yoksa kv ev yemeği yapıp gondermeli miyim​