merhaba
kısa kesmeye calışacağım. en yakın arkadaşlarımdan biri bu arkadaşım ve bu durum beni korkutmaya başladı.
arkadaşımın annesi kanser oldu ve hala tedavi goruyor.6 kardeşler ve 3 abisi var fakat aile yapısından dolayı en buyuk kız olduğu icin tum işler bu arkadaşıma bakıyor. aynı zamanda psikoloji oğrencisi.YANİ ZOR BİR DONEMDEN GECİYORDU.

bir yerde kitap tahliline gitmeye basladı gecen sene ve orada calışan bir adamı bize anlatmaya başladı.en başta sadece beğendiğini duşundum ve normal geliyordu bana. fakat adam 10 yaş buyuk ve 2 kitabı var.yazar olmasından arkadaşım cok etkilendi.(entelektuel bir kimliği vardır.kendi capında şiirler yazılar yazıyor o da). adamla konuştu fakat devamı gelmedi.adam aslında onu geciştirdi totalde 1 kere yuzyuze konuştular.

bu adam arkadaşıma instagram hikayesini gizlemiş,stalk yaparken arkadaşım bunu fark ediyor ve daha ilk aylar... adımı biliyor,hesabımı biliyor ,beni takip ediyor diye duşunmeye arkadaşım oradan başladı. adam ne paylaşsa paylaşımın altına ne yazsa hatta spotify hesabında hangi şarkıyı dinlese uzerine alınmaya ve ona cevap vermeye başladı. ne zaman konuşsak bunları anlatır oldu.bende o zamanlar tamam bunlar oluyordur belki fakat elimizde dişe dokunur bir şey yok git konuş oyle uzerine konuşacağımız adam akıllı şeyler olur bunlar sadece birer ihtimal diyerek adamla konuşmaya ikna ettim.fakat adamdan bir şey cıkmadı işte.

hatta başka bir kız vardı onları konuşurken gormuş asla sevgili olduklarına ihtimal vermiyor kızın adamın peşinden koştuğunu adamın istemediğini falan soyluyordu.asla gozlerini acamadım kızlar ne anlatsam boştu kendi yazdığı senaryolara insanlar bulmuş hayatını oyle yaşıyordu.

adamla konuştuktan sonra birkac kere daha konuşmak istedi adam hep geciştirdi. bunları bana anlattığında ben yukseldim biraz ve sert konuştum artık bu işi bırakmasını adamın ilgilenmediğini hatta o kızla belki de sevgili olduklarını soyledim. ondan sonra unutmaya calışacağını kotu tecrubeler yaşadığını falan soyledi oylece kaldı bu olay.ben de unutuyor falan sanıyordum meğer kafasından kura kura yaşamaya devam etmiş.

ben şehir dışında okuduğum icin yeni geldim dun buluştuk ve son durum ADAMIN TELEFONUNDAN BİLGİSAYARINA AYRICA SADECE ONUN TELEFONUNU DEĞİL AİLESİNİN VE YAKIN ARKADAŞLARININ DA TELEFONU FALAN İZLEDİĞİNİ hatta dinlediğini HER YAPTIĞINDAN HABERİ OLDUĞUNU soyluyor.
hatta lisedeyken telefonu calınmıştı ,yani 5 yıl onceki olay,bilgilerine ulaşmak icin telefonunu calanın da o olduğunu o zamandan beri arkadaşımın hayatını izlediğini ve annesi kanser olduğu zaman bu zor zamanlarda yanında olmak icin ortaya cıktığını fakat arkadaşımın okulu bitmediği icin okulunu bitirmesini beklediğini ve o yuzden yuzyuze konuşurken de geciştirdiğini cunku doğru zamanı beklediğini falan soyluyor.

cok uzun ve karman corman bir şeyler oldu ama inanın 1 yıldır anlattığı şeyleri toparlamaya calışıyorum aynı zamanda dehşete duşmuş bir haldeyim ve cokta uzgunum demek ki yanında yeterince olamamışım.

ŞİMDİ BURAYA NEDEN YAZIYORUM CUNKU PSİKOLOĞA GİTMEYİ REDDEDİYOR DURUMA TAMAMEN HAKİM OLDUĞUNU,KENDİ İCİNDE HALLETMESİ GEREKTİĞİNİ,TELEFONUNU VE HATTINI DEĞİŞTİRECEĞİNİ,SOSYAL MEDYADAN UZAK KALACAĞINI SOYLUYOR.

ONA NASIL YAKLAŞMALIYIM? NASIL DESTEK ALMASINI SAĞLAYABİLİRİM?BU SAPLANTIDAN ONU NASIL KURTARABİLİRİM?