Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 6 yıldır sigara iciyorum erkek arkadaşımla da 5 yıldır birlikteyiz kendisi sigaraya cok cok karşı ilişkimiz başladığında ben sigara kullandığımi soyledim uzuldu ama cok sorun olmadı daha sonra ben kendi kararimla sigarayı bıraktım aylarca icmedim ve ona da soyledim cok sevindi cok mutlu oldu ama 1 sene sonra geri başladım. Sevgilime de soyleyemedim ictiğimi hala bilmiyor gizli iciyorum nasıl saklıyosun derseniz 3 yıl ayri şehirlerdeydik ve ben onunla bulustugumda icmezdim bu sene ayni sehirdeyiz onunla buluşmadan bir saat once icmeyi bırakıyorum ve yemek vs yemeden opusmuyorum yakınlasmiyorum henuz hic anlamadı. Bazen cok vicdan azabi cekiyorum yalan soyluyorum diye ama kendime olan saygımi kaybettim yeniden başladığımda ona soyleyip de onun gozunde iradesiz konuna duşmek istemedim o yuzden gizliyorum ayrıca onun bilmemesi beni biraz kisitliyor daha az iciyorum bu yuzden de bilmesini istemiyorum.
Size sorum şu; ozellikle evliler yanitlasin eslerinizden gizli sigara kullaniyorsaniz bunu ne kadar gizlediniz ya da gizleyebilirsiniz?