Merhba herkese
Direk konuya geciyorum cok bilgi vermek istemiyorum kendimle alakalı ama şunu soyleyebilirim
Eşim biyerde eğitimci, aslında her alana hitap eden bi mesleği var o yuzden farklı farklı insanların işini yapar ucretli yada ucretsiz tanıdık olursa..
Nyse dun akşam annesi aradı eşimi ve telefona beni istedi konuştuk annesiyle teli kapatırken son aramslarında bi kadın ismi gordum tanıdık fln değil bu kim dedim
Antalyadan ..... kurumdan bi tanıdık vasıtasıyla konuştuk dedi ( kadınında bi işi varmış guya bu bahsettiğim eşimin işiyle ilgili)
Ben bu kim dye sorar sormaz kadın 55 yaşında dedi, hatta akdeniz unide hoca dedi, sonra arattım baktım hoca değil
Neyse faceden arattım cıktı kadınn resmi ama hoca filan değil orada oğrenci ama hic 55 yaşında gibi durmuyo ve eşim nerden biliyo ki yaşını şimdi dank etti buda.
Hesap sordum tabi ya bunda ne var tanımıyorum mail atıcak işini yapcaz biticek dedi
Ama huzursuz oldum.
Akşam oyle kapandı
Bu sabah işe geldim nesaj attım dedimki benm yanımda konuşcaksın o kadınla telde, bu başladı bana laf saymaya
Evet sizce?