Merhaba arkadaşlar.
Belki herkesin kısmen bu anlattıklarım gibi dertleri vardır fakat benim cok ust uste geldi artık boğuluyorum.
Konu eşim, bana karşı icinde bı hırsı,nefret duygusu var.

Orneğin yanlış yaptığım birşeyde direkt salak mısın vs. hakaretlere başlar. Herkesi eleştirmeye eksiklerini yuzune vurmaya bayılır tabi en rahat bana yapabiliyor.
Ailenin en kucuğu olduğum icin ailem uzerime cok duşer eşimde bunu bilir ve onların yanında canım ,hayatım gayet iyi kendi ailesinin yanında yanımdaki koltuk boş olsa dahi karşı sıkışık koltuğa gider oturur ve birşey soylerim duymaz bile. Bunu kendisine kac kez soyledim beni icimin fesat olması ile sucladı.

(İş hayatımı bıraktım hamilelik doneminde daha sonrasında oğlum cok zor bebeklik donemi gecirdi sağlık acısından devam etmedim.Esimde devam etmemi istemedi.)
Alışverişte(market, giysi, ayakkabı) vs. her aldığımı eleştirir olumsuz yorum yapar. Cocuğuma yaz ve kış girişlerinde iki uc takımı zor alır. Maddi acıdan bir sıkıntı yok tamamen kendi ruh haline gore karar veriyor. Bende artık tartışmaktan uğraşmaktan yoruldum. Kendi alışverişimi yapıyorum cocuğumuza ise onunla birlikte. Marketi, pazarı kendisi yapar. Durum boyle olunca tum yuk kendi uzerinde ama kendisi istedi.Yaklaşık bir haftadır oğluma ic camaşırı almamız gerektiğini soyluyorum sebebini sordu, bende kullandıklarının artık kucukluğunu artık cocuğun rahat edemediğini soyledim yorum yapmadı bu akşam tekrardan hatırlattım birşeyide kendin becer dedi. Yani artık bu adamla neyi tartısayım kendim halletmeye kalkınca olay ona soylediğim de olay . Kalktim odadan , ne kadar değersiz olduğumu duşunuyorum ne kadar ezik. Beni bu hale kendisi getirdi her durumda bastırdı. Ne yapmalıyım artık inanın boşanmayı dahi duşunuyorum gururumu cok kırıyor cok yıpratıyor,her tartışmadan kendisini haklı olarak cıkartıyor hakaretler, aşağılamalar, kufurler.Tartismiyorum bile artık,beni anlamak icin uğraşmayı bırakın dinlemez bile soylediklerimin onun icin bı anlamı yok.Hicbir başarımı taktir etmez,kendisinin en ufak başarısını binlerce kez anlatır
Ne soylesem bı konu hakkında hemen muhalefet olur tam zıttı ne ise onu savunur. Beni haksız duruma duşurmek icin gerekirse araştırırda durur..

Boyle işte cok uzgunum, kırgınım karışık,sacma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın sadece icimi dokmek istedim ......