Merhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi duşunuyormuş. Hatta kadınlar kulubune sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Bakmamaktan kastı onun kıyafetlerini hazırlamiyormusum. Utulu dolabinda temiz temiz duruyor herşeyi ama ben ona bugun bunu giy demiyormusum ) mesela bana diyor ki yarın toplantim var, e iyi Allah kolaylık versin diyorum ama ona hangi takımını giyeceğini hazırlamiyormusum, araziye cikiyorsa ona gore şunu giy demiyormusum.
Bir de giydiğini ortaya cıkarır temizi kirlisi karışır bazen koklaya koklaya! Ayir edip makinaya ya da dolaba kaldırıyorum. Bazen de o temizdi onu giyecektim niye makinada diyor. Sen bana bakmiyorsuna getiriyor.
Sizler kocalariniza nasıl bakiyorsunuz? Ben nerden bilebilirim ne giyeceğini? İki tane kotum var onları giyiyorum diyor ben o iki kotu hangisi onu da bilmiyorum. Suc mu simdi bu?

Aslında buna sebep birazda o oldu. İlk evlendigimizde hediye olarak kıyafet aldığımda olurdu hic birini beğenmezdi. Hatta bir kere markali pantalon tişort aldım beğenmedi gidip bir poşet dolusu corapla değiştirdi. E ben de sen bilirsin diyip bıraktım. Şimdi suclu oldum.

Cevaplarınızı eşime de okutacağım. Sizlerde ki durumlar nasıl?