Eski konum
Eşimin ilgisizligi Merhaba hanımlar. Calışan bir kadınım . 1,5 aylık evliyim. Eşimle 2. haftamızdan beri ailesi konusunda tartısıyoruz . Annesi surekli cagırıyor eşim annesinden gelmez oldu surekli orda olmak istiyor hatta orda yatıya kalmak istiyor. Bu arada yakın oturuyoruz kalmamiza gerek yok dedim diye 3 gun...
www.kadinlarkulubu.com

Hanimlar boşanma karari aldim ancak cirkinleşmiş durumda. Yaptigi şeylerin ispati yok sadece benim soylemim var ortada . Ve kendi de beni aradi yaptigi her seyi telefonda inkar etti telefonunda arama kaydedici var kayit aldi belli ki . Kendini evden kovdugumu o yuzden annesinde kaldigini soyledi. Hastalandigimi yalniz biraktigini da inkar etti yaptigi her seyi inkar etti ve yalan soyluyorsun delilin var mi dedi. Delilim olmadigini yalan soyledigimi kanitlayamayacagimi soyledi. Ailem şahit dedim ailen tabi ki seni koruyacak mahkemeyi buna inandiramazsin diyor. Avukatla gorusmedim henuz. Kendimi toparlamaya calisiyorum. Cirkinlesecegini tahmin etmistim zaten. Yardimci olacak var mi surec nasil gidecek. Aramalarina cevap vermiyorum arayip duruyor şu an. Ve aslı olmayan beni suclayan mesajlar atiyor.

Altinlari alip gidecegim demişim babami arayip altinlar bizim diyorlarmis annesi eve gelecekmis altinlari almaya kendi izin vermemiş. Altin lafi bile yoktu konuşmamizda. Ben bir sey istemiyorum boşanalım yeter dedim. Delirecegim.