Merhaba herkese,
kısa bir soru sormak istiyorum size.
Duğun surecinde erkek tarafı gelinlik alma aşamasında 'kampanyalı ve cok pahalı olmasın' dedi ve biz de bu şartlara gore 2 adet gelinlik aldık (biri nikah biri duğun icin).
Şimdi nişanlıma annemler bir adet damatlık (smokin) ve bir adet takım elbise almak istiyorlar.
Sizce bana 'hesaplı ve kampanyalı olsun' dedikleri icin nişanlım da Smokin ve Takım Elbiseyi hesaplı ve kampanyalı urunler arasında secmesi gerekmez mi?
Mesela ben orta duzey, italyan tasarım bir gelinlikciden aldım gelinliklerimi. Damatlık (Smokin) bakarken nişanlım hep Vakko'ya yoneldi. Ben de sonucta Vakko'dan gelinlik almadım (alamadım ki almak isterdim) dolayısıyla bence o da daha orta duzey bir markadan almalı.
Benim ailemin durumu nişanlımın ailesinin durumundan daha iyi ama prensip olarak eşit şartlar olması gerekiyor diye duşunuyorum. Ben bunu nişanlıma acık acık soylemeyi duşunuyorum bu arada.
Siz ne duşunuyorsunuz bu konuda?
GUNCELLEME:
Normalinde boyle şeyler takan bir insan değilim ama evlilik surecine girince insan gercekten farklı bir psikolojiye giriyormuş.
Beğendikleri arasında en uygun fiyatlısını secti - diğerleri olmaz, sen alalım desem bile almam dedi. Benim de fiyatları goz onunde bulundurarak gelinlik sectiğimin farkında ve bu konuda sorun cıkarmadığım icin teşekkur etti.
Sanırım daha az stresli olmam gerekiyor.