Mrb arkadaşlar 18 aylık bebeğim var. Kelime dağarcığı cok az. Bir, cici, baba, mama, nene, dede anne sadece bu kelimeleri tam telaffuz ediyor başka da anlamsız kelimeler soyluyor. Goz teması iyi fakat komutları yapmıyor al ver gel git gibi diyorum oralı olmuyor bazen de ismini soyledigm de bakmıyor. Biz yeni tayin geldik dolayisi ile evde ben ve babası dışında gorduğu kimse yok. Park à gidince de yaşıtlarınin yanına gitmiyor koşuyor salıncakà binse en fazla 1 dakika oturup sıkıyor tahtaravalli hele 10 saniye bile degil hemen kalkıyor. Bazen parmak ucunda
Yuruyor birkac gunde bir . Eliyle işaret etmiyor gosterdiği şeyleri yada cok nadir. Sevgi gosteriyorum sarılıyorm coğu zaman itiyor yanıma yatırıyorm sarılıyorm gidiyor yatagin bir ucuna İnternet é yazdığım da uyaran eksikliği diyor. 2 gundur televizyon ve telefonu kestim ilgi gosteriyorm oyunlar oynamaya calışıyorum pek katılmiyor. Onun dışında oyuncak yemek seti aldım kahve fincanı nı sanki iciyormuş gibi ağzıma goturdum onu yaptı ve bir kac defa farklı zamanlar da da kendiliğinden yaptı. Cak yapıyorum yapıyor. Bazen kovalamaca oynuyorum kacıyor guluyor yakalayınca ama ben kacıyorum gelmiyor.dışarda kopek kedi gorse cici diye sesleniyor seviniyor bebek gorse BeBi diyor Evham mi yapıyorum bilmiyorum ama uyaran eksikliği otizm é kadar gidebiliyor muş. Anksiyete rahatsızlığım var ve suan cok korkuyorum. Neler onerirsiniz . Teşekkur ediyorum