Bizim kucuk bir arabamız vardı biraz sorunluydu onu satıp modelini yukseltmek eşimle cok istediğimiz biseydi..neyse sattık aylar oldu satali...tam biz sattık kp kendi arabasını artık suremiyor yasli baya cesareti yok artık trafige ve sgalik sorunlarından dolayı ,alın siz kullanın dedi heralde eşime o gun bugun arabasi bizim kapıda ...eski ve hantal ağır bir araba ...simdi eşim babasının arabasına guvenerek yeni araba almamızı hep erteliyor ...var işte araba diyor şimdide..birzaman begenmedigim kucuk arabamı arar oldum şimdi..bu muydu bizim hayalimiz diyorum ..bir suru bahane uretiyor ...araci beraber kullanıyoruz hastane falan heryere ben arabanızla gidiyordum şimdi kp eski arabasını kullanmak zorunda kalıyorum ama cok mutsuzum bu durumdan...vallahi trafikte bana bakiyolar gibi bu arabayı suruyo diye galiba

...napicam ben nasil ikna edicem araba almaya...ben bu arabayı kullanmak zorundamiyim yaa vardı benim kucuk kibar arabam ...hamileyim bide araba ağır direksiyonu bile zor donuyor ...gercekten zorlaniyorum eh beğenmiyorum da ...manuel olmasini hic soylemiyorum bile...şimdi araclar cok pahalandi ondan da bahanesi hazır ama 15bine kadarkredi cekip alicaktik zaten ustunu tamamlicaktik krediyle...baban suremiyor zaten satsın bize yardım etsin arabasizligimizi cok duşunuyor madem diyorum kp buna yanaşmıyor..onun tek derdi suremedigi araci kapısında paslanmasin o bu istiyor aracını kimse almasın bizde dursun...eşimde şimdi o araca guveniyor ..ama benn..beni duşunen yok..suremiyorum ağır hamileyim beğenmiyorum da ,beğenmek zorundamiyim ben kp in eski arabasını...kro gibiyim kendimi şofor nebehat gibi hissediyorum o aracın icinde...eşimi nasıl ikna edicem napicam ben...şimdide bı bahane bulmuş borcların bitsin oyle Alacam diyor...DHA gecen konuştuğumuzda tamam bakalım alalaim hemen demişti...babası mi biseler diyor anlamıyorum ya ..cok sinirim bozuk ...kullanmak zorunda kalmam da ayrı bi gıcık durum ...şehir merkezlerine uzak yerlerde oturuyoruz ..cocuğu okula ben aracla getirip goturuyorum duşunun...ben haksizmiyim şimdi ?