Sanırım buraya actigim benim icin en onemli konu ;
Maalesef daha ben 40 gunlukken filan annem ise başlamak zorunda kalmis , her şeyin burada başladığını duşunuyorum . Sonraki yıllarda duygusal olarak hayatımda yoktu hic . 4 yaşındayken bile onunla vakit gecirmek istemediğimi anlatır . Universiteye kadar annemle de babamla da hic duzgun bir ilişkim olmadı . Cok kucuk yaşlarda akran zorbalığına uğradım, hep yalnız kaldım . Sevgi konusunda hep yetersiz geldiler . Bilemiyorum ben mi cok şey bekledim yoksa onların sevgi verme kapasitesi mi azdı .
Bu sevgi aclığı ile hala baş edemiyorum . Once yıllarca depresyon yasadim birlikte yeme bozukluğu, hep korkunc ilişkiler .
Şimdi neyseki hepsi duzeldi gibi . Ama bu sevgi aclığı gecmiyor. Surekli bununla ilgili ataklar yasıyorum. Birini seviyorum sanıyorum (erkek ) sonra cok bağlanıyorum, cabalıyorum (prensiplerimi asla asmadan) ama olmuyor ve donup bakınca aslında onu sevmediğimi sadece hayatımda biri olmasını cok isteidigimi fark ediyorum. Boyle boyle ilişkilerimi mahvediyorum , insanların dengesini bozuyorum . Cunku birden bir şey hissediyorum acıkca soyluyorum, etkileniyorlar, heyecanlanıyorlar, hayatımda olmak istiyorlar o an; sonrası gelmiyor tabi ; cunku yok aslında iki taraftada yok . Ama o zamana kadar insanlar yapmayacakları şeyler yapıyorlar, suclu hissediyorlar .
Ya da birini cidden sevince de cok ciddi sinir atakları geciriyorum acayip derece guvensizlik icinde hissediyorum. Eskiden bana şefkat gostermiyorlar ondan derdim ama son yılda fark ettim ki alakası bile yok. Sorun tamamen bende.
Bunun dışında her zorlandigimda bunu yaşıyorum icime bir acı cokuyor .
Isım var hobilerim var , yalnız yaşadığım cok sevdiğim bir evim var , sağlığım var . Ama bu sorunu nasıl cozebilirim bilmiyorum . Hayatımı cok ciddi olcude etkiliyor .
Annemle şuan aramız stabil . Anne duygusalligindan ziyade Hayatımdaki biri gibi onu kabul edince ona dair acılarım gecmişti. Eskiden surekli ağlardım neden boyle duygusal bir ilişkimiz yok diye . Hic olmadı cunku . Tek bir an bile annem var gibi hissedemedim . Cok farkliyiz fikirsel olarak , asla ortaklıkta buluşamayacak kadar .
Bu konuyu nasıl donusturebilirim ? Okuduğunuz icin teşekkur ederim .