bu ara birden fazla konu actım ama cidden cok sinirim bozuk konuşmaya ihtiyacım var.
dun sabah hastanede işim vardı belki hatırlayanlar vardır daha 27 yaşındayım diye konu acmıştım baya bi rahatsızlığım vardı o yuzden hastaneye gittim, bugun de kız kardeşime arkadaşları supriz doğum gunu yapacaklardı annemlerin evinde, beni de cağırdılar. ben de hastaneden sonra annemlerde kalmayı planladım cunku bizim evimiz uzak ertesi gun tekrar doğum gunu icin yollara duşmek istemedim.
neyse ben annemlerde kalıcam deyince eşim de arkadaşıyla plan yaptı iş cıkışı arkadaşıyla eve gecip erkek erkeğe takılacaklardı.
akşam 7 bucuk civarı annemlerdeyim oğlumu emziriyorum, telefonum calmış kp arıyor, annem de onun ismini gorunce acmış.
daha annemin alo demesine fırsat bırakmadan "nerdesin sen niye telefona bakmıyon x geldi size kapıda kaldı" diye bağırmış. (x gorumcem oluyor)
sonra annem cevap verince annemin olduğunu anlayınca geri yumuşak konuşmuş.
meğer x bize gelmiş yatılı hem de. abisine de ulaşamamış teli kapalıymış. beni aramaya da tenezul etmemiş babasına aratmış. ta kapıya gelip zile basıp kapıda kalınca o da, yani haber verme amaclı oncesinde yapılan bi arama da değil. babası da aramış bana bağırıyor, anneme yani, ben sanarak.
oyle kapının onunde abisinin işten gelmesini bekledi yani. ben annemlerdeyken o da bizde kaldı.
şimdi sinir olduğum noktalar şu kızlar, bu kızın benle arası iyi değil, eski konulardan bilen vardır beni surekli yok saymaya calışır hep bi sen kimsin ki havalarında. "orası abimin evi sen kimsinki" demişliği bile vardır bi tartışma esnasında. nitekim telefonumu bile rehberinden silmiş bi insan, beni aramaya tenezul etmez ama gelip aynı catı altında kalacak kadar da abes.
ve aramız iyi de olsa cat kapı gelmek ne demek ya? ben bu durumdan aşırı rahatsız oldum. ben evde de olabilirdim, musait olmayabilirdim.
duşunsenize ne ev ne siz musait değilsiniz, haberiniz bile yok kapı calıyor eşiniz veya kapıcı sanıp acıyorsunuz ki karşınızda gorumceniz. benim asla tahammul edemediğim bişeydir bu.
bugun de annemlerdeyim kız kardeşimin doğum gununu kutluyoruz, kv ile kp gelmişler bu seferde. torunlarını gormek icin annemlere geldiler, ama bi asık suratlar bi tavırlar. neyse ben de mutfağa gectim pasta tabağı yaptım kahve yapıyorum yanına da, bi baktım kalkmış gidiyorlar, ama koşup yetişmesem kapıyı cekip cıkacaklar bana seslenmeden, oyle bi tavır. oturun kahve yaptım hazırlık yaptım vs dedim yuzume bile bakmadan kalsın dedi gittiler.
cok uzun yazmışım cok detay vermişim buraya kadar tahammul edenleri tebrik ederim, ben şimdi nasıl bi tepki gostereyim? bu kız bunu bidaha yaparsa uyarayım mı?