Merhaba, arkadaşlar konuya direkt giriyorum. Malum korona var telefonlar vs siliniyor. Annem de benim telefonu (iPhone 6) ıslak mendile kolonya sıkıp silmiş. Sol alttan ekran buyuk ihtimalle ıslak mendil cok sulu cıktı ekrana akmış aradan. Bende fark edince hemen soktum kurutmak icin. Arka cıtaları sokmeye calıştım 1 tanesi yalama olmuş nasıl olduysa artık bende yapmış olabilirim ama 1 saat uğraştım acamadım. Diğer tum vidaları sokup plakayı a4'leri kucuk kucuk katlayarak plakayı havada tuttum yarım santim kadar bile değil. Vantilatoru actım sac kurutma makinesı bozuldu diye, 3-4 saat vantilator ile kurutmaya calıştım kolonya sandım ilk başta buharlaşsın diye ama ıslak mendil suyu olmalı ki iz yaptı oraya. Şimdi ben bunu pirince yatırdım super yontem. Sabaha kadar dursun bakalım bence işe yaramayacak da annemin vicdanı rahatlasın kadın ben bozdum diye uzulmesin. Sizce bu su kurur mu ya da internette baktım arka aydınlatmayı değiştirip cozenler olmuş. Sizin oneriniz tavsiyeniz nedir? Sabırsızlıkla bekliyorum.
Not: Leke beyaz saydam siyah değil.
iPhone 6 iPhone 6 ekranına ıslak mendil suyu girdi
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6 ekranına ıslak mendil suyu girdi