Merhabalar,tanışalı 1.5 yıl olan ve hala bir şeyler olacağı umuduyla bekledigim bir mevzu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Umarım sizin icin sıkıcı bir yazı olmaz. Beyefendinin takma adı baykuş. Baykuş beyle bir mulakatta tanıştık ve şans ederi başka bir firmanın ise alim sureclerinde de beraberdik. Sonrasında aynı şirkette aynı ekipte ise alındık. Kendisi kibar biraz cekingen esprituel biri. Ilk tanistigimizda kendisinden epeyce etkilenip goruşebilmek icin binbir takla attım. Işe alınana kadar surekli mesajlastik.ise alim surecinde hep beraberdik birbirimize destek olduk. Iş yerinde de surekli bakışmalar, komik bi ortam olduğunda bana bakara guluyor tepkilerimi merak ediyor.yerimden kalkıp bir yerlere gittiğimde arkamdan nereye gittiğime bakıyor
Aynı zamanda mesajlasiyoruz samimi bi şekilde. Mesailere kalıyoruz beraber. Cokca da dertlesiyoruz dedikodu yapıyoruz. Arkadaşca gelebilir normal fakat baykuş beyin tabiatında pek hanımefendilerle arkadaş olma takılma mevzusu yok. Yakın kız arkadaşı yok hep erkek gruplarıyla takılıyor kendisi. Gecen yurt dışına cıktığımda sabahın korunde havalimanına gittin mi ucağın kacta sıkıntı var mı diye soracak kadar ilgili ama bi o kadar da davranışları da normal.ailevi mevzularini da anlatacak kadar yakinlastik.Disarida yemek yeme kahve icme gibi basit isteklerde bulundugumda ise kabul etmedi gecistirdi.Dengesiz davranıyor ve ne yapacagimi bilmiyorum. Sizin bir oneriniz veya tavsiyeniz var mı? Ne yapmalıyım?