Bir iş yerine girdim oraya calışan yonetici pozisyonunda biri vardı. Hoşlanmaya başladım.
Butun kızların gozdesi olan biri. Benden yaşca buyuk ve sevgilisi var uzun sureli. İşyerindeki kızlar sevgilisi var demeden ona baya yuruyorlar.
Kızlardan biri herkesi toplayıp benim onu sevdiğimi soyleyip dolduruşa getirmeye calışıyor ve o kız benim ondan hoşlandığımı bilmiyor. Ben hoşlandığım kişiyle arkadaş oldum ve bir grubumuz oldu surekli goruşup eğleniyoruz. Ama bu kız gidip patronumuzlada yakın olduğu icin yalan yanlış şeyler anlatıyor. Dayanmaya calıştım fakat en sonunda dayanamayıp saldırdım. İşten cıkartıldım ama hoşlandığım kişyle bağım kopmadı her gun bizim ekiple geziyoruz.
Bir sure sonra yalnız goruşmeye başladık arkadaş olarak. Her gunumuz beraber, beni eve bıraktıktan hemen sonra arayıp saatlerce konuşuyoruz. Ama hoşlandığımı soyleyemiyorum. Surekli şupheci yaklaşıp sende de varmı diğer kızlar gibi hisler dediğinde hayır diyorum. En sonunda benden hoşlandığını soyledi ve bende itiraf ettim herşey cok guzel gidiyor ikimiz arasında yan yana cok mutluyuz ama 2 pruz var.
Sevgilisi var ve hala o işyerinde calışıyor.
Ve ben bunların hepsini sineye cektim cunku sevgilisinden ayrılacak ama benimle boyle yakın olduğunu kızın oğrenmesini istemiyor sonucta uzun soluklu bir ilişki. Ve artık beni sevdiğini de soyledi o kızla bitmesine cok az bir sure kaldı. Bende seviyorum onu başka kimseyi istemiyorum. Biz şuan sevgili değiliz.
O kızla ayrıldıktan ne kadar sonra sevgili olmalıyız? Ne kadar sure sonra fotoğraflarımızı paylaşmalıyız?