Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere icinde, hoca sorar,
"Şehmus oğlum ne oldu sana",
Şehmus , "Babam dovmiştir".
Hoca sorar, "Niye oğlum",
"Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses cıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses cıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy."
Bunun uzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der.
Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gun okulda Şehmus daha fena dovulmuş olarak gelir. Bunu goren hoca merakla gider yanına ;
"Şehmus ne oldi kim yapti" der.
Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi",
Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses cıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses cıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses cıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hic ses etmedim.
Bunun uzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim...
hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hic bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gun bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hic ses cıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına gecti, "ben cocuk isterem, ben cocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Gectim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

Karı ve koca tatil gunu evde televizyon seyretmekten sıkılmış, yatak odasına
gecmeye karar vermişler.... Ama ne mumkun 7 yaşındaki oğlan evde.
- ''Oğlum, hadi biraz sokağa cık, gez, oyna''.
- ''Ihhhhh''. Israr faydasız. Afacanın sokakta gozu yok.
- ''Oyleyse, annenle ben odamıza gecelim, sen de balkona. Etrafta neler olup
bitiyor, yuksek sesle bize rapor et''.
Oğlan biraz mızıklanmakla birlikte caresiz balkona geciyor. Bizimkiler'de
yatağa. Ve afacan canlı yayına başlıyor;
- ''Şu an bizim sitenin otoparkına yabancı bir arac park etti. Şimdi de
Aygaz arabası sokağa giriş yaptı. Yaşlı bir kadın markete giriyor''...
Kısa bir sessizlik...Ve rapora devam;
- ''Yan komşumuz Ahmet Bey amcayla karısı Necla teyze yatak odasında
sevişiyorlar''. Yataktakiler şok vaziyette.
Baba sesleniyor;
- ''Oğlum, nereden cıkardın şimdi bunu''..
- ''Hicc. Kucuk kızları Ayşe balkonda dikiliyor'da''...

bİr Adamelİnde Duvarsaatİ İle Evİne Gİdİyorken BİrsarhoŞla CarpiŞir Ve Saat Kirilir
Adam DOnUp SarhoŞa: Neden YUrUdeĞUn Yere Dİkkat Etmİyorsun SarhoŞ Cevap Verİr:neden Sende Herkez Gİbİ Kolsaatİ Kullan Miyorsun Der

İkİ Kolunun Altinda Koyun TaŞiyan CİftCİye Ne Denİr:
Playboy

Bİr soĞan İle İnsanin İlİŞkİsİnden Ne oluŞur:
GOzUnden YaŞ Getİrecek Bİr Cİft Popo

sihirli bir kurbaga ormanda yalniz yasiyomus. bi gun etrafi gezmeye cikmis ve onune ilk cikan bir ayi ve tavsana kiyak yapmak istemis.
"3 sey dileyin benden ne dilerseniz" demis.
ayi
- bu ormandaki tum ayilar disi olsun ve hepsi bana
hasta olsun demis. kurbaga hemen yerine getirmis istegi
tavsan
- bana bi kask ver demis o da hemen olmus ama ayi
icinden "manyak mi bu tavsan cuvalla para istesin istedigi
kadar kask alsin. deli bu yaaa" demis.
ikinci istek olarak ayi yine
-yan ormandaki tum ayilar disi olsun ve hepsi beni arzulasin demis. trilink!!!! o da tamam tavsan
- bana bi motosiklet verin
demis ve yerine gelmis ama ayi iyicene sasirmis. bu tavsan deli olmali diye dusunmus.
sira gelmis son isteklere ayi
-bu gezgendeki tum ayilar disi olsun ve hepsi benim yanimda olsun demis. kurbaga bu istegi de hemen yerine getirmis.
tavsan once kaski takmis, motora binmis. marsi calistirmis. ve istegini son istegini soyleyip gaza basmis:
- bu ayi i*ne olsun!

Genc adamin hayatindaki en buyuk istegi bir rolls-royce sahibi olmakmis. Ailesinden kalan mulkleri satmis. Oldukca borclanmis. ve sonunda biraz hirpalanmis ve eskice bir rolls-royce sahibi olabilmis.
Arabasini alir almaz new york sokaklarinda turlamaya baslamis. Fakat sehirdeki onca guzel araba icinde kimse eski rolls'a bakmiyormus. Adam sehrin arka mahallelerine yollanmis. Yoksul insanlar gipta ile arabasina bakarken genc adam buyuk bir zevkle arabasinin tadini cikarmaya baslamis.
Sonra bir kavsagi dondugunde iki katli bir evin onunde park etmis uc tane rolls gormus.Gozlerine inanamamis. Inmis yakindan bakmis. Dogru! ucu de rolls.Kendi kendine binbir zorlukla sahip oldugu otomobilden bu harap mahallede nasil olur da bir evde uc tane birden rolls olabildigini dusunurken, ust katin balkonundan biri kendisine seslenmis:
- Ne o arabalara mi bakiyorsun ? Adam yukari baktiginda 4-5 yaslarinda kisa pantalonlu bir cocuk gormus
- Evet,butun bunlar senin mi?
- Evet
Adam inanamamis, nasil olur ? deyince, cocuk:
- Iddiada kazandim istersen seninle de iddiaya girelim. Kazanirsan uc arabayi da alirsin. kaybedersen arabani alirim.
- Peki iddianin konusu ne? Cocuk gulmus ve
- Yaptigim her seyi yapabilirmisin? demis. Adam bir an dusunmus, sonra kendi kendine kucuk bir cocugun yaptigi her seyi yapabilecegi kararini vermis,
- Evet demis.
- O zaman iceri gel demis cocuk, Iceri girmisler, cocuk ;
- artik yarisma basladi, bundan sonra ben ne yaparsam aynisini yapacaksin, yapamazsan arabani alirim, demis ve bulunduklari hole acilan tek kapiyi tiklatmis, adam da hemen kapiyi tiklatica iceri 95-65-95 olculerinde bir afet girmis.
Cocuk; "ablam..." diye tanistirdiktan sonra kizin uzerindeki askili elbisenin bir askisini cozmus, adam da hemen diger askiyi cozmus cocuk sutyenin bir kopcasini cozmus adam diger kopcayi. cocuk sutyenin bir askisini indirmis adam diger askiyi.
Kiz odanin ortasinda yari ciplak bir durumda kalmis. bizimki artik arabayi, iddiayi birakmis nefesi kesilmis bir halde kizi izliyormus, kendi kendine;
"ah diyormus su ufaklik olmasa da su kizi..." Ufaklik ablasinin uzerindeki son parcanin bir tarafini asagi dogru cekmis adam diger tarafi; sonucta son parca da kizin ayaklarinin dibine dustugunde adam iddiayi artik tamamen unutmus ve kani damarlarinda delicesine dolasir bir durumda iken.....
ufaklik adama "hey amca demis simdi gelelim iddiaya;" sortunu indirmis; ve *i*isini tutup ikiye katlamis sonra da:
- hadi, demis, yaptigimi yap bakalim !