Merhaba hemşireler hepinize muhteşem geceler diliyorum oncelikle sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istediğim bir konu var.

Bugun erkek arkadaşımla bir yerde kahve icerken aramızda bir konu gecti. Ilk once gerekli acıklamaları yapayım. Sevgilim ile 6. Senemiz bitecek Allah nasip ederse de bir bucuk seneye evlenmiş oluruz diye plan yapıyoruz. O benim ailemle ben onun ailesi ile tanıştık anlaştık iyiyiz. Aileler henuz birbirini gormedi cunku dahil olmaları icin erken bulduk ne kadar az ve gec dahil olurlarsa o kadar iyi diye duşunuyoruz ikimizde. Şimdi konumuza gelirsek;

Annem sevgilime kek yollamak istedi ve sevgilimin yanimdayken telefonla aradı. Ben de sevgilimin yaninda anneme dedim ki bosver o yemez zaten gerek yok. Gercekten de yemez hem de annem bu kadar ilgi gostermesin istemedim acikcasi cunku ben onun annesinden o kadar buyuk bir ilgi gormuyorum. Sonra uzerinden gecti bu konuşmanın cumle icin de dedim ki bundan sonra insanlara karşı tavrım fazla ya da eksik olmaz herkes bana nasıl gelirse ben de oyle giderim. Aman fazlasını yapayım falan tarzında takılmam diye bir cumle attım konu icinde o da neden boyle bir kelime kullandın felan dedi konumuzla bağlantılı olarakta devam etti yani dedi senin annenle benim ilişkim ne olursa benim annemle de senin ilişkin aynı mi olacak dedi ben de evet dedim.
Ve ekledim arayani ararım sorani sorarım kimseden de beni neden aramadı sormadı diye trip atmam hesap sormam felan. Sonra o başladı benim annem mesaj yazmayı bilmiyor aramak icinde seni rahatsız eder musait olmazsın diye korkuyormuş felan dedi. Dedim musait olmazsam sonra ben onu ararım bu bir bahane değil eğer aramasına geri donmezsem dediğinde doğru ama şimdiye kadar hic boyle bir durum olmadı. Artık kusura bakmasın ben de aramam ararsa konuşurum dedim. Sevgilim beni cok sert olmakla, tavır almakla sucladı. Ben de ona acıklama yaptım. Benim kimseden bir bekletim yoktu her zaman ilk adımı ben attım. Ilk kandil mesajını ben yolladim. Bayramda ben aradım. Ilk doğum gunu hediyesini ben aldım. Anneler gunu cicegi yolladim.Yeni yıl hediyesini ben aldım. Yiğenin doğdu gelmesem bile hediyemi alıp yolladım. Senin ailende ki herkese gerektiği olcude hep ilk adımı ben attım dedim. Ama ne doğum gunum kutlandı ne de bir corap hediye aldım sadece ara sıra cuma mesajı vatsaptan geliyor o dedim. Daha fazla devam etmedim cunki yalakalik gibi algılanmasından korktum ama her zaman onları duşunduğumu gosteren adımları ben attım inanın gorumcemin (9yasinda )karne gunu doğum gunu yaz tatili yani aklınıza gelebilecek her şeyinde aradım mesaj attım hediyesini aldim yani o sırada elimden ne geliyorsa onu yaptım yeri geldi gezdirdim yemek yedik alışveriş yaptık. Yani cocuk sonucta gonlu ne isterse onu yaptım hic kırmadım. Neyse ben bi baktım kendimi tutamamışım her şeyi aklıma geldiği kadarıyla soylemişim. Sonra dedim ben bu kadar şey yaparken sen beni katı olmakla tavır almakla suclayamazsın bunların hepsini karşılıksız olarak yaptım. Fakat devam etmek istemiyorum boyle sanki insanları eziyormuşum gibi olur dedim hediyeyle felan eğer dedim onlar bana sıcak yaklaşırlarsa yine hazırım karşılığını her zaman veririm. Ama ailen demek ki boyle şeyleri sevmiyor ya da alışkın değil ben de ilk adımı attım kendi bildiğim dilden yaklaştım ama donut olmadı (boyle diyince de onlar bana hediye almadı ama gibi oluyor ama vallahi değil) ben de hoşlanmadıklarını duşunduğum icin artık Başka bir caba gostermeyeceğim dedim. O da bana hak verdi işin sonunda sen haklısın bizimkiler biraz duvar gibi dedi bilmezler boyle seyi geline sadece altin takilir felan saniyorlar sanirim dedi senin kadar ince dusunmedikleri icin kirilma uzulme dedi. Ben de uzulmuyorum sadece artik onlar gibi davranmak istiyorum dedim. Yani bana geldikleri kadar giderim dedim konu kapandı.

Fakaaaattt sonra cok pişman oldum. Sanki kendimin suclu olmadığını kanıtlamak icin yani aslında tavir almadığını belirtmek icin yaptığım butun iyilikleri dokmuşum gibi oldu. Gercekten uzuldum boyle konuştuğum icin sonucta onlar benden bir sey istemedi ara sor hediye yolla demedi benim kendi icimden geldi yaptım simdi de hoşlanmadıklarını duşunerek geri cekildim sadece onlar gibi yaklaşıyorum demek istemiştim. Sizce yanlış mı yaptım? Eğer yanlışsa bu yanlıştan nasıl donebilirim. Kimseye karşı bir tavrım kırgınlığım felan yok esasen ama bu cumlelerimden sonra yanlış anlasilmis olabilir miyim?