Merhaba kızlar canım cok yaniyor hic beklemediğim biranda eşimin gizli hesap acip farklı bir isimle bir kızla arkadasca sohbet ettiğini gordum ama eşim evli olduğunu soylemiş ikimzn resmini bile etmiş eşim o kızdan resmni istemiş neden istedin diyorum kotu bir amacım yoktu sadece o mu Diye merak ettim dedi bu Kızla surekli karsilasiyrm defalarca esime ailesnn resmni atmis cok garip bir hikaye inanin bende anlamadım kız esime tipin cok iyi eşin cok şanslı yazmış eşim ben eşimi cok seviyrm falan yazmış sonra ben Kiz i buldum yazdım esimin ağzından laf almak icin eşim sansn herşeyi anlatsn diye biz arkadşca sohbet ettik kotu amacimz yoktu yazmis ama esime hesap sorar gibi ne kadar dikkateszsn neden konustuktan sonra silmedn resimleride gordumu yazmis inann bunistem bende bisey anlamadım eşim beni aldatmismi oluyor pskoljm bozuldu dr gidecem eşim ilk defa boyle birseyni yakaladim neden yaptın bende bilmiyrm seni seviyrm diyor senn guvenini tekrar kazanacam diyor bana yardım edin sizce ne yapmaliyim