guncelleme: 9. sayfada
Selam Kizlar,
sanirim bu benim gelecekteki buyuk dertlerden olucak. (yoksa olaaacak mi yaziliyordu???) icim skildi ondan konuyu uzata uzata anlatmak istiyorum.
eski konudan biliyorsunuz esimin dedesini yanimiza tasidik. dede 90 yasinda.
benim 8-9 senedir tanidigim baska bir dede diyim artik 70 yasinda arkadasim/babam gibi sevdigim bir insan var. her konuda yanimda olan biri. misal msj yazsam cok aciktim ben yeaaah diye ya yemek getirir yada malzemeyi gelip alir bizde yapar. beraber yuruyus yapariz resmen beni esimi evlatlari yerine koyar oyle davranir bu zamana kadar hep yanimizda oldu ve yalnisi olmadi. esimde cok sever kendisini.
neyse bugun bize oturmaya geldi esiyle. oturduk konustuk. oglumla oynadi oglum dede der kendisine hoppidi gubbuti hersey guzel. dedenin surati dustu anladim birsey oldugunu neyse giderken arkadasim bana sarildi eside sarildi ikisiylede sag sol opucuk kondurduk yanaklara. esimede sarildilar disari ciktik. kapida 5-10 dk durdum ben, kapanis sohbeti yapiyordum. eve girdim dede suratima bakmiyor. esim yine cilgina dondu dedeye kiziyor ben noluyooo noluyoooo girdim dedeyi savunuyorum bagirma bu adam 90 yasinda diye.
neyse bizimki kenara gecti durumu anlatti. esime sen ne bicim erkeksin yasli erkek gelmis karinin dudagina yalap sap opuyor yaptigina bak sen iti kopugu eve sokamazsin diye. esimde ipler kopmus, yaninda olmasam seni bilmesem dedeme inansam resmen olay sana patlicak vs. diye esim baya parladi.
benim tek soyledigim sey: iyi iste gordun nasil biri oldugunu ona gore inanmazsin olayi buyutme dedeyede bagirma. burda uzulmesi gereken benim ama bosver oldu.
neyse gectim utu yapiyorum dede odasinda esyalarini utuleyip odasina getirdim adam duvara bakiyor donup bana bakmiyor vs. vs.
icimden o an kafasina saplatasim geldi birsey demeden ciktim.
simdi birsey olmamis gibi devam ediyorum ben ama icimden oyle boyle degil bogurmek istiyorum sana noluyor. rutbeni dedeligini bile hayatima karisma diye. bi yanimda aman adam 90 yasinda bos ver diyor.
ben napiyim? bi kac gun trip mi yapiim?