Cok ofkeliyim eşime karşi .
Evin butun sorumluklarini ustume devirdi hic birseyle ilgilenmiyor .Rahatsiz olduğumu malesef yuzune vurarak soyluyorum .
Kendisi birtek işe gider gelir ,vardiyali oğlenci gidiyor bu sira .Yani saat 13 cikiyor ve 22.30 evde oluyor.
Bende sabah saat 7.30 -17 arasi calişiyorum .
Evin butun ihtiyaclarina ben bakarim .
Hatta mektup gelir hesap veya onemli kurumlardan ,acip bakmaz bile .Oylece gunlerce durur masada .Yani hesap kitapda bende .
Bana karşi sirf cinsel isteği icin geliyor onun icin bende soğudum ondan .
20 yillik evliyiz bir tane cerek bile almiş değil ,
Bir kere olsun hadi sizi bugun yemeğe goturuyum demez ,bugunde şoyle gezelim demez .yaşayan taş gibi ,yeterki oz ihtiyaclar giderilsin tamam .
Bende zaten 23 yilldir calişiyorum .
Artik yoruldum bu hayattan ..
Soyluyorum ,hic bir cevab yok .Evin kredisi ile
Iş vardi ,bak şoyle yapalim boyle olur diye anlatiyorum ,katilim cevab yok .
Gunlerce konuşmaz ,umrunda olmaz .
Bugun sabah biraz yanaşti ,bende birak istemiyorum ,ve senide sevmiyorum dedim .
Susdu dondu kaldi ,birşey yokmuş gibi davrandi fakat ben hemen anladim .
Bu lafim ona cok koydu ,ben kahvalti hazirlarken evden cikmiş gitmiş .
Oysaki bugun oğlumuzun doğum gunu ,ben gec gelirim siz kahvaltinizi yapin dedi .
Bekledik biraz gelmedi ,bir saat sonra geldi .
Sesizce bir kahve aldi ve oturdu.Bende once seslenmedim .
Evi supurdum geldim yanina ,biraz konuşalimmi dedim birsey yok sabah sporuna ciktim dedi .
Yine boyle duvarmi olacaksin dedim .Baktim yine lafi dolandiriyor .gerek yok dedi.
Bende yatak odasina gectim uzandim ,oysaki mutlaka temizlik yapmaliyim .
Ev sanki cenaze evi gibi ,herkes ayri odalarda sesiz kendi halinde .

Eşimin anlmadiğim yanlari guya beni seviyor evet bunu dile getirir .Yataktayken sadece .
Okşar ,sarilir oper yine genel olarak bir amac icin .Cinselliğe cok onem verir fakat hayatta başka onemli şeylerde var .
Uzulurum ,yorulurum hic orali değil .
Bilmiyorum ,boyle olmamasi gerek.
Dayanamiyorum bu kalabalik icinde sesizliğe...