Merhabalar bikac ay oldu evleneli. Esimle iki haftalikken (ailesi surekli gelmek istiyo kalmak istiyo ayni sehirdeyiz) buyuk bi kavga ettik ailesi yuzunden. Sakinken bi anda sinirlenip bogazima sarildi ben hickira hickira agladim sonra aglama cok ozur dilerim kendimi kaybettim diye sarildi.evlenmeden once de altin mevzusu falan olmustu ailesiyle vermem dedim vermedim neyse..

Bugun yine aile ziyareti yapcaktik hem onun hem benim aileme. Ben hazirlanirken sacma sapan biseyden (anlatmiyorum uzatmamak icin) birden elindeki kumandayi firlatti bagirarak ustume yurumeye basladi.bende yine o iki haftalikken yaptığınıyapcak sandim birden dur ypma dedim meger saka yapiyomus bazen oyle yapar gel buraya opcem kacma falan diye. Bende ciddi sandim bi anda bi aglamaya bagirmaya basladim ittim vurdum vurdum benim ustume yuruyemezsin bana boyle davranamazsın diye cunku bi onceki yaptığı o kadar zoruma gitmistiki yediremedim kendime. Hala hickiriklarla agliyorum yazarken. Neyse bu olat olunca annem yemek hazirligi yapmisti esim gitmicez keyifmi kaldi diye tutturdu anneme telefonda yalan soylemek zorunda kaldim gorev cikti diye. Annem uzuldu tuh hazirlik yapmistim.hemde ozlemistim sizi diye. Annem uzulunce daha cok ofkelendim.
Boyle yani kisaca anlatmaya calisirsam.

Esim ozel harekatci ondan dolayi zaten bi dengesizligi var ama anlayamiyorum bu cidden kotu bi seviyede mi?
Tabiki konuyu boyle actim diye kotu bi adam degil oyle algilanmasin yeri gelir ailesine karsi hep benim yanimda olur sinava hazirlaniyorum beni destekler yani bunun disinda kotu biseyi yok. Napmam gerek bilmiyorum.