Merhaba bayanlar,
Eşimle anlaşamadığımız bir konumuz var, tabiki annesi. Biz amerikada yasıyoruz. Annesiyle pek gecinebildiğim soylenemEz. Acıkcası tahammulum yok. Kocamın birde universite mezunu bir erkek kardeşi var. Babalarını pek saymazlardı, gecenlerde de vefat etti. Babası varken dahi eşime sen kucuk oğlunun yani kardeşi icin onun babasısın, onun babası yok demişliğini bilirm. aralarında 11 yas oldugu icin. Tahammulumğn olmamasının nedenlerinden birisi, orneğin amerikaya gelirken biletini fln eşim alır, buraya gelir marka canta ayakkabılar alır gider. Hediyede aldırır ogluna ustelik. Durumu super değil fakat parasız da değil.gosterişi sever, turkiyede guya Sosyetik bi cevresi var, yetişmeye calısıyo. Surekli gezdirilmek ister. Bnm annem babamda geliyor, onlarında maddi durumu aynı onunla hemen hemen. Ucak paralarını kendileri verirler, burda beni gezdir diye basımızı didmezler ve alısveriş yapmazşar pahalı diye dolardan oturu.Bnm annem bilmiyomu ucak parasımı bize verdirip o parayla ustunu basını dosemesini. Yalan değil, katlanamıyorum. Ben bile nerdeyse almıyorum, birde esime aldırdır, aman oglum siz kendinize alın istemem gibi laflar malesef yok. Oyle olsa yemin ederim sorun etmem. İsteyen insanı sevmiyorum , biraz mutavazi olsa. Her sene bir ay kadar gelir kalır, biz gittiğimizde ben sık sık giderim. Şimdi soyle bi duruo var, eşim kardeşini yanına almak istiyor. Kardeşi gelirse anneside senede en az 6 ay kdr gelir. Bazen bizde bazen diger oglunda kalır gibi planlar var. Bnm evimde kalmasa bile, amerikada kimsesi yok, torunlarını sureklı gormek isticek cunku yapjcak bişeyi yok. Her gelmesine buyuk yada kucuk takışmamız olur. O bir ay zar zor gecer benm icin. Katlanamıyorum cunku. Kısa vakti idare ettim fakat bu durumun olma olasılıgı beni aylardır uykusuz bırakıyor. Eşimi zaten gormeyiz fazla ,aksamları calısır yogundur, o şekilde daha da azalıcak. Hem maddi kulfetler, hemde Yalan değil ayak bagı. Surekli memnun edicez gezdiricez. Evde 3 gun ust uste oturamaz. Ben 8 aylık hamileyken geldiğinde bile 3 gun max oturmustur, daha onceleri hergun cıkarırdık.eşime istemediğmi soyluyorum, hatta annen gelirse bosanıcagımızın cook yuksek olasılık oldugını. Ben dayanamam cunku, idare ederek kimseyi yasayamam. Annesini yeni tanımıyorum, neler yasadık ve daha uzun boylusunda neler yasıcaz tahmın etmiyorum, biliyorum. Eşimde tabiki cok Abarttıgımı soyler. Annesinin bize yardım edeceğini cocuklara bakar, onu kullan fln diyor. Asla istemiyorum yardım falanda, huzurum onceliğim. Malesefki annesinin bu şekilde gelmemesinin tek yoluda kardeşinin gelmemesi. Kimsenin kaderiyle oynamak istemem asla ama yuvamıda dusunmek zorunda oldugumu sanıyorum. Yuzde yuz arıza cıkar ve biz yuzyuze bakılmıcal noktaya geliriz, ayrılık kacınılmaz olur. Buraya icimi dokmek istedim. 3. Şahısların fikrini almak istedim. Sagolun