Kızlar selamlar. Bir kac gundur hatta gecen haftadan beri tuhaf şeyler oluyor. Beynim durdu farklı bir bakış acısına ihtiyacım olduğu icin yazmak istiyorum. Calıştığım ofis, acık ofis ben, karşı masamda ithalatta kız arkadaş, yan masamda satın almacımız var. Cuma gunu bana doğru tutulmuş bir el aynası fark ettim. Satın almacımızla paylaştım durumu cunku ayna bana doğru bilhassa tutulmuş gibi ve rahatsız ediciydi. Sen konuşma ben halledicem dedi.
Satın almacı: -
Kız arkadaş:+
-Ayşe o ne ya oyle bişey parlıyor ?
+Kor musun ayna!
-İyi de niye buraya donuk, sana donuk olması gerekmez mi?
-Stjayer kendine bakıyor o bırakmıştır.
Dondu onune. Ancak takip eden diğer gunler el aynası bu kez yarı acık tutulmaya devam etti. Ben kapatıyorum o acıyor. Derken dun stajyer geldi, dedim ki " hayatım bu aynayı boyle acık tutma". Ben acmıyorum ki abla dedi. İcimdeki sesi ve enerjiyi takip ettim kızlar. İş cıkış ofis kamerasını actım. Ve gordum ki bu kız arkadaş cıkmadan aynayı bana doğru yarı acık bırakıyor ve ofisten oyle cıkıyor. Bugun bu rahatsızlığımı dile getirdim.
+ben
-kız arkadaş
+ Ayşe o ayna gecen haftadan beri acık duruyor, neden?
-Bilmem stajyer acık bırakmıştır.
+Yok ben sordum o bakmıyor. Niye bana donuk?
-Kem kum mfmgmfmg.
+Lutfen kaldırır mısın onu.
Kaldırdı. Aradan bir saat gecti. Bu kez demir bir aparat bantlamış, bant yapıştırarak. Aradan gecen bir kac saat sonra da beyaz bir kağıdı katlayıp (ici boş) uzerine bantlamış. Buyuk demir atacları evraklığa tutturmuş.
Nasıl bir yol izlemeliyim? Bu nedir amacı nedir?