Merhaba hanımlar icimi sizlere dokmek istedim benım aynı durumda olan ya da akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim. Benim annem babam ben 2 yasınsayken ayrılmış ben annemle Ikı ablam babamla buyudu. Babamı hayatım bıyunca 4 defa gordum ayrılma sebebi olan bayanla evli Ordan Ikı cocugu var. Babamla en uzun vakit gecırmem bir ay oldu onda da surekli elestırı yanında staj yapmaya gıtmıstım zateb esıde benı pek istemediğini tavırlarıyla bellı etti bir daha da gorusmedım onlarla. Annem ben 7 yasınsayken evlendı bende yanındaydım uvey baba beni sevmediğini istemediğini her zaman belli etti hıc aynı sofrada yemek yiyemedim. Annem onun doldurusuyla benı cok dovdu annem de zaten normal bir kadın degıl. Uvey babamdan bir oglu var hem annem hem babam erkek cocuk hastası. Biz uc kızı asla sevmediler neyse annemle 3 yıldır gorusmuyoruz zateb benı evde istemediğini o evin uvey erkek kardesımın Oldugunu her fırsatta dile getirdi bende unıversıte ıcın evden ayrıldım 25 yasında ondan once gidemedim hep calıstım lise yıllarından beri sırf bana harclık yollamamak ıcın gıttıgımı gunde beri bir defa aramadı. 3 yıldır hıc konusmadık. Cok zor sartlarda hıc bir destek olmadan okudum kimsesiz evlendım sımdı 1.5 yasında kızım var dogum da kımse yoktu sonrasında kimse yoktu cok ıcım acıyor cevremde torunlarına bakan anneanne lerı birbirine duşkun kardes lerı goruyorum ıcın parcalanıyor. Esimle sorunlarım oluyor gıdıcek bir kapım yok kimsesizlik ne kadar kotu Bıseymıs var mı aranızda benım gıbı belki dertlesırız Burdan biraz.