Kızlar iyi geceler,
Şu saat oldu uyuyamıyorum esasında dun geceden beridir de uykusuzum. Sağolsun mutaahit binayı yaparken ses izolasyonu yaptırmamış; şimdi ceremesini bizler cekiyoruz . Yaklaşık 1 yıl once yukarıya yeni biri taşındı. Zamanla bazı gariplikler fark ettim ama sonucta beni ilgilendirmez . Bir keresinde kapıya birşey istemek icin gelmiş annem vardı evde , sonra annem kapıyı kapatırken eşinize selamlar demiş, adam da o eşim değil nişanlım filan demiş, bu ayrıntıyı soylemesine ne gerek vardı bilmiyorum. Sonrasında gece sokağa arabasını park edip arabanın icinde yuksek sesle muzik dinlemeler (arabayı koyduğu yer yatak odasının pencere tarafı oluyor) , garaja girip nerdeyse 1 paket sigara icmeler (hepsini yerlere atmış garajda sigara icmek yasak , copler onun arabasının onunde) ve sonrasında da evden bağırışma ve boğuşma sesleri gelmeye başladı. Daha once bazı yerlerde bahsetmiştim adamın kopeği vardı ve bu boğuşma gurultulerini (yerde yatıp surukluyormuş debeleniyormuş gibi) gurultuleri kopeğin yaptığını duşunuyordum cunku kopek cok buyuk bir kopekti. Ama kopeği goturdu aynı sesler devam ediyor demek ki kopek yapmıyormuş. Gecenlerde alt komşuyla rast geldik gece olanları duyup duymadığımı sordu biz evde değildik adam kadını mahvetti dovdu oldurdu filan dedi. Neden polisi aramadın dedim sonra sesler kesildi dedi o da bir acayip. Neyse bizim onlarla pek goruşmuşluğumuz de yok gorunce selamlaşıyoruz sadece . Bu arada adam calışmıyor gunduz uyuyor gece uyanık oluyor. Bunu da gece gurultulerinden uyanıyorum o şekilde anladım. Ama bir değil iki değil nerdeyse her gece gurultuye uyanıyorum. Bu arada oğlum uyurken epilepsi nobeti gecirdi daha onceden epilepsisi yoktu 3-4 aydır tedavi goruyor nobetinin uykuda olmadı beni cok gerdi , bizde sak yatma derler , her an tetikte yatıyorum gibi sanki huzurlu bir uykum yok. Komşudan caaatt diye ses geliyor saat sabahın 4u. Eskiden olsa uyanmazdım belki ama oğlum boyle olalı cok rahat yatamıyorum. Demin de yine evden boğuşma sesi geldi sanki sanki hafif cığlık gibi de geldi tam da yatacaktım oysa ki bu adam kadını dovuyor mu napıyor acaba? Birkac kere polis cağırmaya niyetlendim ama sesler kesiliyor hemen boyle de deli gibi komşuları dinleyen biri oldum cıktım sanki ama ya o kadına birşey olursa bazı şeyler var anlatamadım ama adam cok pislik biri. Seslerin devamı gelse polisi arayacağım zaten belki olay farklı onu da bilmiyorum.

Arkadaşlarıma durumu anlattım onlar da şey dediler kadın evli değil hatta kendi evi de var adamla bazen beraber kalıyorlar her zaman değil. Ama sonucta kadını burda bağlayan birşey yok zorla alıkoyan yok eğer kotu birşey yapsa gelmezdi filan dediler. Arkadaşlarımı da haklı buldum ama şu bağırma ağlama seslerine tahammul edemiyorum dinlemesem bile uykudan uyandırıyor siz olsanız ne yapardınız? Uzun oldu kusura bakmayın .