Kızlar merhaba.

Gectiğimiz haziran ayında 7 haftalık hamileyken bebeğin gelişimi durdu ve sonrasında duşuk yaptım. Tahmin edersiniz ki benim icin psikolojik anlamda baya yıkıcı bir surec oldu.

1 hafta once de adetimin gecikmesi uzerine idrar testi yaptım cizgilerin biri silik cıktı ertesi gun kan testi yaptırdım beta hcg 247 cıktı. 4 gun sonra yani bugun de kadın doğum doktoruna gittim beta hcg 1300 lerde cıktı ama karın uzerinden ultrason ile kese gorunmedi doktorda acıkcası biraz olumsuz konuşarak canımı sıktı. 1 haftadır da kasık ağrılarım var hafif hafif haliyle bugun olandan sonra da iyice kafama takıyorum. Doktorum 1 hafta daha bekleyelim gorunmezse sağlıksız bir gebelik olabilir dedi başından boyle birşey gecen var mı siz hangi değerlerde keseyi gorebildiniz? Şu an tahmini 5 haftalık hamileyim ama gec gebelik olma ihtimali olabilir mi? Doktorumu mu değiştirmeliyim? Stres yapmam şu an beni ve gebeliğimi olumsuz etkiliyor ama elimde değil duşunmekten alıkoyamıyorum kendimi lutfen tecrubelerinizi benimle paylaşır mısınız?