Merhaba aekadaşlar
Eşimle 15 yıldır evliyiz kendisi ordu mensubu ben de calışıyorum memurum sorum şu ki ben duğunumuzden dolayı eşimi bir turlu affedemiyorum cok ozensiz bir salon tutmuşlar garson yok gelin damat masası oğretmen masası gibi uzerinde ki ortu kaymış ve bir once ki duğunden kalan kırıntılar vardı garson olmadığı icin benim kuzenlerim kardeşlerim hizmet etti onun abileri kılını kıpırdatmadı hem garson tutmasınlar hem benim akrabalarım hizmet etsin video cekimi ugeldi 80 li yıllardaki kasetlerden fotığraf cekimi desen yok bikac tane ozensiz resim bi albumum yok ve olanları gorunce cok mutsuz oluyorum maalesef duğun oncesi gidip bakamadım cunku babamın sacma sapan tiriperinden izin vermedi gitmeme
Evlendik kredi kartları full dolu ode ode bitmedi eşya borcu birde ustune maaş kartımı aldı alış o alış yıllarca beni inletti kendi kazandığım paramı harcayamadım
İşiyle ilgili hep yalan soylemiş hic tayinim cıkmıcak dedi 3. Yılda doğuya gittik boşanmak istedim cocuğum kucuktu hemde ailem kabul etmediği icin ayrrılamadım sustum batıya geldi gene tayinim cıkmıcak on yıl dedi 5.yılda tayin oldu bende salak gibi 2.cocuğu yaptım zaten ayrılamıcam bu adamdan bari ucretsiz izin alırım hem ilk cocumda yaşayamasıklarımı yaşamak hemde zaten paramı elimden alıyor biraz kensi başına gecinnmeyi oğrensiz dedim ama 30 gunluk lohusayken tekrar doğuya gitti ilk cocuğu da ben tek buyuttum 2. Yide
bana cok koyuyor bu evlilikte hep veren taraf ben oldum cok koyuyor bana bunlar boşanma konusunda cok kararsızım cunku şimdi maddi durumu duzeltti benden sonra evlenip rahatca yaşar ba na yapmadığı duğunu hormeti başkasına gosrerirse bu beni kahreder benim genc kızlık hayallerimi yıktı maddi manevi bittim bana iyi davranıyor her şimdi istediğimi yapmaya calışıyor ama ben affedemiyorum şimdi bide yalnızım boyle yaşayacağımızı anlatmadı en başta ailemin yonlendirmeisyle cok yanlış bi evlilik yaptım bana gore değilmiş ne yapmalıyım