Iyi aksamlar oncelikle kv konulari genelde "bir derdim var"a acildigi icin buraya yazmak istedim.
Kv ile aramizda cok uzun mesafe var oncelikle bunu soyleyim. Whatsappten gorusuruz arada okadar, ve gorursem yilda bir gorurum.
Yaklasik 1 yil once bir tencere dolusu uzum yapragi sarmistim. Kendimi ovmek gibi olmasin ama incecik sararim herzaman. Bitmis tencereyi o gun cekip anneme yollamistim, yollamiskende kv'ye de atim resmi dedim oylesine attim. Ve kv'nin bana "eline saglik"tan sonra yazdigi su oldu: "masallah bir sarmayla bir adam doyar". Bunu okudum ve fazla takilmadim, ama resmi yolladigimada pisman oldum.

Eveeet gelelim bugune. Esim annesiyle goruntulu konusurken kv beni sordu esimde bana uzatti telefonu. Ne yapiyorsun falan derken kizinin yaprak sarmasi yaptigini soyledi. Gostermesini rica ettim kameradan Aman allahim bir kalin bir kalin... gulerek dedigim su oldu: "benim sarmama boyle boyle demistin benimkiler bunlardan daha inceydi." Kv nin dedigide su oldu: "evet sen ince sariyorsun. X bunlari zaten hizli hizli sardi vakti yoktu yoksa oda ince sarar." Bu cumleye gulecegim geldi iste oz kiz ve gelin farki... ama 1 yil once bana soyledigi o cumleyi ona bugun geri iade etmem beni garip bi sekilde rahatlatti. Ve kendime dedimki birdahakine bunu yapmak icin bukadar beklemicem... kimsenin bana laf dokundurmaya hakki yok, kv'nin ise hic yok. Anlatmak istedim.