7 aylik hamileyim. Gebeligin basinda tsh hormonum gebelikte beklenen degerin ustunde(2.5 un biraz ustunde) cikti. Hipotiroidden suphelendiler.Universite hastanesine gidiyoruz hemen endokrine gonderdi ama sira bulma vs takribi 14. Haftadaydim jodid diye bir ilac basladi dr. Baska drlara sordum kullanayim mi diye falan filan biraz geciktirdim kullanmayi. Neyse kullandim basladim. Her ay kontrol oluyorum ilk kez bu ay artik stresten midir nedir deger yukselmis(5e cikmis). Dr euxtron diye bi ilaca basladi bu arada doktoru degistirdim. Simdikine dedim ki jodidle birlikte mi kullanicam? Yoo dedi onu niye kullaniyosun dedi. Dedim x universitesi hastanesinde iyot destegi diye verdi. Bizim ulkemizde hic iyot destegine ihtiyac yok dedi. Neyse eski universite hastanesindeki doktoru aradim ikisini kullan dedi. Delirmek uzereyim gebeligin başından bu yana dogru duzgun doktor bulamamak bir yana bebekte gelisim geriligi olacak zeka geriliği olacak diye aklim cikiyor. Kalp hastasi olacam nerdeyse. Kalbim sıkısiyor. Daraliyor. Yarin baska bir universite hastanesine gidicem ona sorucam. Bunlarin da otesinde benim hamileligim hep boyle tedirginlik evhamla gecti. Hic rahat olamadim huzurlu olamadim. Allahin takdiri diyorum. Bebegim hasta olsa onu daha az sevmiycem diyorum ama yok fayda etmiyor. Dualar ediyorum yok yok sacimda siyah tel kalmadi.