Merhaba hanımlar. Cok yakın bir arkadaşım var genelde birlikte takılırız. Gecen gun kendisinde kalmamı teklif etti annesi ve babası evde yokmuş ama abisi evdeydi. Bu arada abisi evli ve eşi de kendi evlerindeydi yani. Gorunce rahatsız oldum cunku arkadaşımın babası abisi kuzeni fark etmez yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum ve bana soylememesi sinirimi bozdu ama belli etmedim. Yemek falan yedik abisi bu havada şortla geldi oturdu sofraya ve ilk defa gordum kendisini. Arkadaşım tuvalete gidince abuk sabuk sorular sordu sevgilin var mı, evlenmeyi duşunuyor musun gibisinden. Surekli sacların cok guzel kadında saca cok onem veririm gibi gereksiz muhabbetlere girdi. Abisi 26 biz 23 yaşındayız. Resim yeteneği olduğunu istersem bir gun beni cizebileceğini falan soyledi. Gece yatarken de 3-4 kere bir bahaneyle odamıza girdi. Esas olay şu ki ertesi gun instagramdan mesaj atmış goruşmek istediğine dair. Muhabbetimi cok sevmiş ozel olarak tanımak istiyormuş. Ertesi gun evime o bıraktığı icin evimi de biliyor. Eğer yarın musaitsen seni alırm evinden falan da yazmış. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Arkadaşıma soylesem aynı sınıftayız olay uzayacak tadım kacacak ama kızla mesafe de koymak istemiyorum cunku seviyorum. Abisinin neden kendi evinde kalmadığını sormayı duşundum ama anlar diye soramadım. Arkadaşımın dediğine gore abisinin eşi cocuk istiyormuş abisi inatla razı gelmiyormuş bu yuzden annesi ve abisi cok tartışmış falan. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
GUNCELLEME : 11. Sayfa