Merhaba hemşireler, konuyu buraya actım cunku icimi sıkan bir konu belki aklınıza benim duşunmediğim bir fikir gelir.
Son sınıf, sınıf oğretmenliği oğrencisiyim. Yuksek lisans yapmayı duşunuyorum eş zamanlı olarakta kpss calışma surecindeyim. Son uc senedir hadi neyse ama bu sene maddi anlamda cok sıkışık gunler yaşıyorum. Sanki boyle ben parayı yetistiremedikce masraflar da ekstra artıyor gibi. Bu yuzden kendime ek para gelebilecek yer arayışına girdim. Kastım burs felan değil ortalamam iyi olmasına rağmen. En azından dedim ki ozel ders verirsem en azından kucuk ihtiyaclarımin parasını cıkartmış olurum akmasa da damlar hesabı. Fakat beni ozel ders oğrencilerine ulaştıracak bir mecra bulamadım bulduğum siteler de hep ucretli işte su kadar odeme yaparsanız ancak oğrenci ile iletişim kurabilirsiniz mantığında zaten cebimde oyle bir param olsa vereyim ama olmadığı icin kendime alternatif yol arıyorum. Birikimi felan da gectim sadece ihtiyacları karşılayacak miktarda bi gelir olsa yeterli. Her ay bir sınav başvuru yapicam mayısa kadar bilen bilir 200 liradan aşağı sınav yok daha bunun kaynağı kitabı felan derken işin icinden hic cıkamıyorum. Ailem destek kredi alıyorum ama inanın olmuyor 550 lira kredi alıyorum 350 lira yurt parası olarak devlete geri veriyorum. Aranizda bana iş onerebilecek var mi ozel ders icin oğrencilerle iletişim halinde olabileceğim bir platform kurum artık ne olursa gercekten bazen maddi yetersizlikten bunalıma girecek gibi oluyorum.