iPhone 6 iPhone 6S Kurtarmadı modu, geri yukleme hata kodu 21
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone 6 iPhone 6S Kurtarmadı modu, geri yukleme hata kodu 21
-
25-09-2022, 23:06:02Merhabalar benim iPhone 6S'ime iTunes uzerinden guncelleme gelmiş ama o guncelleme zaten benim telefonumda var olan bir guncelleme. Ben de neyle bastıysam artık bastım bekledim bekledim hazırlanıyor cart curt dedi yarım saat falan bekledim takılı kaldı sandım cektim fişini kullanmak icin telefonu yapmasın diye. Guncelleme ondan sonra kullanmayı denerken acarken telefonu iTunes'e bağlayın ibaresi cıktı. Bağladım ve bu sorundan anca guncelleyerek kurtulacağımı duşunur iken iPhone'unuz guncellenemiyor. Onu fabrika ayarlarına dondurmeniz gerekir. Daha once iPhone'u yedeklediyseniz geri yukleme işlemi tamamlandıktan sonra Yedeklemeyi Geri Yukle'yi tıklayın yazıyor Geri Yukle'ye basıyorum "iPhone" adlı iPhone'u fabrika ayarlarına dondurmek istediğinizden emin misiniz ? Ortamlarınızın ve diğer verilerin tumu silinecek ve iPhone yazılımının en yeni surumu yuklenecektir. iTunes, geri yuklemeyi Apple'dan doğrulayacaktır." falan yazıyordu Geri Yukle Ve Guncelle'ye bastım. Ve ustte yazılım secilip cıkartılıyor... dedi iPhone geri yukleme icin hazırlanıyor yazdı ve "iPhone" adlı iPhone'a geri yuklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (21). Dedi Bilgilerimin fotoğraflarımın uygulamalarımın silinmeden nasıl tekrar telefonumu acacağım ?