5. Ayına girmek uzere olan bir bebeğim var ama ben ona bakmayı beceremiyorum. Hamileliğimin ilk gununden doğuma gidene kadar suren bulantı, kusma ve mide ağrıları yaşadım. Bebek bakımına eşim dışında yardım eden kimse olmadı. Ucretsiz izindeyim. Bebeğimin gunduz uykusu yok denecek kadar az. Uyurken sese cok duyarlı uyanmasın diye odadan cıkamıyorum bile. Uyanıkken beni surekli yanında istiyor. Ne yemek ne temizlik hak getire. 15 gunde bir yardımcı abla temizliğe geliyor. Kalanında ne yapabilirsek. Once gaz şimdi diş ağrıları başladı. Butun gun başbaşayız. Bazen cıldıracak gibi oluyorum. Eşime gore butun gun ne yapıyorum ki ama işten gelince 2 saat tek bakamıyor. Duş alırken bile arkamdan getirmişliği var durmuyor diye. Uzun zaman beklemiştik bebeğimi ve şimdi ona bakmayı becerememek beni cok uzuyor. Hep yorgunum, yumak yumak sacım dokuluyor ve bel ağrısından duramaz oldum. Kiminle dertleşmek istesem dur bu daha iyi gunlerin diyor. Bir de etrafımdakilere gore benim bebeğim cok usluymuş ya onlarınki gibi olsa ne yaparmışım. Herkesin derdi kendine buyuk. Nasıl atlatacağım bu donemi bilmiyorum. Gecicidir değil mi herşey yoluna girer