Kızlar eşimle uzun bir zaman sonra tartıştık. normalde tartışan bir cift değilizdir ama bu kez beni cok kızdırdı. Durum şoyle başladı. Gecen hafta kv ve gorumce kişisi cat kapı bize geldiler. Buarada actığım konularla kendime bir rutin oluşturdum ve Allahtan ev temiz ve duzenliydi. Kendileri ciddi titiz aşırı duzenlilerdir ailecek. Neyse iceri girdiler ve gorumcem ellerimi yıkayacağım dedi banyoya gitti yarım saat sonra kv ellerimi yıkayayım dedi kalktı banyonun yanımda yatak odamız var oturma odasında banyo kapısını goruyorum neyse cıktı ama banyoya girmedi yatak odasına yoneldi ve oraya girdi baktı etrafa bunu gorunce ben gorumceme donup ' ay temizlik malzemeleri banyoda kalmış olabilir bir bakıp kaldırayım' dedim sonra kvden hemen banyoya girdi. Gorumce bana donup '' yok ben baktım yoktu etrafta bir şey dedi '' sonra kv geldi etrafa bakınmalar falan boyle ama ben o gun aşırı kızdım. Cunku bunu biz evlendiğimizden beri yapıyorlar ilk değil mesela yazın da kızım yatak odasında uyuyordu temizlik yapmıştım ama yatak odası kızımın uyku saati gelince toplamadan kalmıştı. '' uygun değil uyuyor zaten girmeyin''demeye rağmen girmişlerdi ve cok kızmıştım eşime de soylemiştim. Yılardır hep gelir kv bakar gezer kontrol eder. Ben rahat birisiyim yani onceliğim temizlik değil he şuan kızlarım icin dikkat etmeye başladım ama rahatım onlar geleceği zaman yıllarca hep sıkı tıya girip dip bucak temizmil yaptım cunku haberli gelip kontrol edip ters ters bakarlardı falan eşimde mahcup olmasın diye yıllarca hep evimizi onlar geleceği zaman temizledim normalde cok pis değil ama aşırı duzenli değildi. Rutin supurge yapılır silinir toplanır falan ama aşırısı yoktu yani onlar aşırı olan kısımdalar. Neyse eşime neden bunu yaptıklarını sordum neden yani surekli bu oluyır ben rahatsızım zaten benim evime cat kapı gelmeleri uygun değil. Yok işte art niyet yok sen yanlış anlıyorsun kotuye yoruyorsun sen onları sevmiyorsun hic sevmedin zaten falan bağırmaya başladı en sonunda iyice kızdım ve dedi ki annenin sinsice yatak odamıza girip bakınmasını normal karşılıyorsun yani yazın uygun değil dediğimde ic camaşırlarımı utuleyip dolaba koymak icin kenara koymuştum bunları gormesi bakması normal yani bu mudur dedim. Sustu ama brn ciddi kızdım. Evet onları hic sevmiyorum cunku bunun alt yapısı var durduk yere bu hale gelmedim ben ama cidden sevmediğim icin mi kızdım eşimin dediği gibi. Siz kızmaz mıydınız?